Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bennem valami taszító,hogy minden lány eltűnik pár nap beszélgetés után,lányok őszintén ti miért csináltok ilyet? 17f
Külsőleg nincsen semmi gond velem,nem szeretném kategorizálni magamat mert nincsen semmi értelme.
Öltözködésen semmi extra de még is jól áll,nem kovtem a mai trendet,semmi boka kilógós nadrág,Mely V nyaku póló stb
Test alkatam bőven normális
Van par pattanásom de nem annyira vészes.
Próbálok mindig olyan témákat fell hozni amiben tudok partner lenni.Figyelembe veszem azt is,hogy meg is csak egy lányal dumálok így ennek hatására biztos nem autó szerelés rejtelmeiről fogok beszélgetést indítani 😅.
Tisztelettudó vagyok és udvarias ez nem azt jelenti,hogy nem csipkelődök és nem hülyéskedek,csak meg válogatom a szavaimat.
Nem zaklatom egész nap ha a beszélges szinvonalán nem tudok változtatni elköszönök mert hirtelen dolgom akkat( ez nem azt jelenti,hogy másnap írnek rá)
Próbálok mindig,magabiztosan viselkedni és tényleg semmi hibát ejteni,talán ez lehet a baj?
Én is ember vagyok és hibáztam de -ezzek kis hibák voltak.. legginkább fére értések.
Magamat adom,nem játszok semmilyen szerepet mert az nem én vagyok és így nem engem szeretne meg hannem azt akit eljátszók
Köszönöm,hogy végig olvastad kérlek ha már itt vagy oszd már meg velem a tapasztalataidat,köszi !

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!