Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Szimpi vagyok neki, de azĂ©rt elfelejtett?đ€
Egy hĂłnappal ezelĆtt, egy SzĂ©kesfehĂ©rvĂĄrra tartĂł vonaton pillantottam meg egy egĂ©szen szĂ©p lĂĄnyt. Több sem kellett, odamentem hozzĂĄ, maga mellĂ© invitĂĄlt, egĂ©sz Ășton beszĂ©lgettĂŒnk. JĂłl kijöttĂŒnk, de idĆvel vĂ©ge lett az utazĂĄsnak, Ăgy megkerestĂŒk egymĂĄst messengeren. Ami a vonaton elkezdĆdött, online folytatĂłdott, majdnem 3 napon keresztĂŒl chateltĂŒnk, kisebb megszakĂtĂĄsokkal. A hajnalba nyĂșlĂł beszĂ©lgetĂ©sek sorĂĄn kiderĂŒlt, hogy nagyon hasonlĂł a szemĂ©lyisĂ©gĂŒnk, sĆt, a lĂĄny egy igulĂłs Ă©s egy szivecskĂ©s emoji között kijelentette, hogy szimpi vagyok neki.:D
Egy szokvĂĄnyos estĂ©nek indult az eddigi utolsĂł chatelĂ©sĂŒnk. MĂĄr belelendĂŒltĂŒnk, mikor kĂ©rt 10 percet. A vicces a törtĂ©netben most jön, ugyanis mĂĄr egy hĂłnapja telik a 10 perc. ElĂ©rhetĆ minden nap, de mĂ©g az ĂŒzenetet sem nĂ©zte meg.
Nem fogok rĂĄĂrni többször, nem is visel meg, hogy a rengeteg lĂĄnybĂłl egy nem Ărt vissza, csupĂĄn kĂvĂĄncsi vagyok, hogy vajon miĂ©rt döntött Ăgy. Szerintetek?
19F

TalĂĄn Ăgy akart kedvesen megszabadulni tĆled. Kevesebb macerĂĄval jĂĄr mint megmondani a szemedbe azt, mi nem tetszik neki benned. Lehet az a kijelentĂ©s csupĂĄn kedvessĂ©g volt, hogy szimpi vagyok neki.
Ăn legalĂĄbbis ezekre gondolnĂ©k ha velem törtĂ©nne hasonlĂł.
#1 SimĂĄn elkĂ©pzelhetĆ, köszi a vĂĄlaszt!:)
MĂ©g egy kiegĂ©szĂtĂ©s: InstĂĄn ugyanĂșgy lĂĄjkolja minden kĂ©pem, amit szintĂ©n nem Ă©rtek.

Lehet akkor csak kĂ©reti magĂĄt? Azt akarhatja, hogy kezdemĂ©nyezz talĂĄn. LĂĄtta az ĂŒzeneteid a notifikĂĄciĂłkban* (nem jut eszembe most magyarosan), Ăgy a rendszer lĂĄttamozĂĄs nĂ©lkĂŒlien hagyta.
*:ĂrtesĂtĂ©sek.

"Több sem kellett, odamentem hozzĂĄ, maga mellĂ© invitĂĄlt, egĂ©sz Ășton beszĂ©lgettĂŒnk."
Ăs melyik rĂ©sznĂ©l lĂłgott a bilibe a kezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!