Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kezdeményezéses kérdés! (? )
Lényegre is térek...
Srácként, akármilyen gáz is, teljes mértékben fogalmam sincs, hogy mi jön be a lányoknak.
Bejönne, ha valaki csak úgy mondjuk egy teljesen random ruhaüzletben csak úgy odamenne és elhívna valahova, vagy az nagyon gáz (ez persze csak példa) ?
Nem szeretnék az a "Cijja, én egy egoista Fuckboy vok oszt gyeremá' " típus lenni, de nem szeretnék túl nyominak se tűnni.
Ha ez segít, akkor kb 182 magas vagyok, barna haj, zöld szem, szemüveges, szeretem a tejet, általában egy bőrkabi + farmernadrág kombót hordok egy nagyon szexi Nirvana-s nyaklánccal, nem vagyok túlsúlyos és már egy jó ideje terembe járok (azaz nem nézek ki annyira pálcikaemberként sem :D).
Személyiségi dolgokba nem megyek itt bele, mert ha azelőtt nem ismernek, akkor minek? :D
Viszont, ha mégis kéne, volt egy előző kérdésem is, amiben inkább a magamat személyiség/viselkedés alapjából írtam körül. ( https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere.. )
Köszi a válaszokat :D
(Bocsi a fő kérdéscím miatt.)
Namost éppen az a problémám, hogy nem tudom eldönteni, hogy komoly a válasz vagy vicc :D
A kezdeményezés bejön a lányoknak! :D
Csak nehéz,mert egy látásból nem tudod eldönteni,hogy van-e barátja,így 50%-50% van a beégésre,de legalább tettél valamit a dolog érdekében (szerintem).
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!