Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csak a kihasználós, megcsalós, érzéketlen fatuskó fiút fogadják el?
Figyelt kérdés
Aztán meg sírnak,hogy jaj kihasznált,elhagyott. Bezzeg a normálisakat pedig barátzónába rakják. Kérdezem: A világ csak egyre hülyébb lesz?2018. dec. 4. 08:01
1/14 anonim válasza:
Nyilván az összes lány ilyen. Köszönjük a kedves feltételezéseid.
2/14 anonim válasza:
Hmm... titkon valami harmadik kivételes nemhez tartoznék? Mert elméletileg lány vagyok és nem az olyan pasikra bukom mint akiket te leírtál.
3/14 anonim válasza:
Mert ti meg csak a ribinek kinéző bunkó lányokat szeretitek.
4/14 anonim válasza:
Ez azért van mert a fiúk 85% baszasra megy akkor a normális lányok nem akarják ezt ezért "elbújnak" vagy egyből nemet mondanak de a maradék 15% fiú abból mondjuk 5% félénk és ezért nem kezdeményez marad 10% abból mondjuk 2 nem akar kapcsolatott marad 8 akkor az a nyolc százalék az elég kevés.......a lányok pedig mivel a fiúk 8%-át elég nehéz megtalálni de már szerelemre vágyik ezért inkább kirakja amije van és ezért vannak nekik pasijuk mert a pasijuk pedig megakarja őket toszni...... Én valahogy így látom ezt.(nem minden lány ilyen és nem minden fiú ilyen ez fontos)
5/14 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de a kérdező nézetével egy cseppet sem értek egyet.
6/14 anonim válasza:
Hát én sose csalnék meg senkit és csak egy lány mellett maradnék egy életen át, de hiába a jó gondolkodás én se vagyok tökéletes, sőt.. Egyre ritkább aki nem csak ilyen páwagyerek, és mindkét nemnek a szarra van szüksége.. Nem mondom hogy attól mert jó gondolkodásom van abba hogy milyen lányt szeretnék még jó ember lehetek, mert nem vagyok az. AZtán meg ki fogadna el egy depressziós gyökeret? Na ugye, a fajtámnál talán még az is jobb nekik ha valaki kihasználja őket.. De szerintem komoly dolgokba nem mernek belemenni, mert "elkötelezettség" (pont az lenne a lényege, barmok) akinek ez nem megy az eleve nem kéne nekem. (Nem volt még senkim nem is fogok próbálkozni)
7/14 anonim válasza:
Gondolod,ohgy a lány mikor összejön a pasival tudja ezeket? :D A lányok legtöbbször azokhoz vonzódnak,akik 1 kezdeményeznek vagy 2 magabiztosak. A legtöbb fiút miért a hülye p*csák vonzzák? Kb. ugyanannyi lány kedveli a normális fiúkat,mint amennyi fiú a normális lányokat.
8/14 anonim válasza:
Fontosabb kerdes:
A fiuk miert csak azokat a lanyokat veszik figyelembe akik a fentieknek megfelelnek es a normalisakat pedig le se ..?:)
Tudod ket oldala van az ermenek
16/l aki nem ilyen
9/14 anonim válasza:
Hát ezaz 8-as.. De mindkét nem részéről.. Úgy rossz minden ahogy van. Nem is érdemes foglalkozni vele, de én meg beleőrültem, több ok miatt is :(
10/14 anonim válasza:
És a fiúk miért csak a magamutogatós, pucsítós, mindenemű lányokat tekintik igazi nőnek?
Mindkét kérdésre egy a válasz: mert mindkettő rohadt nagy általánosítás. Vannak normális fiúk és vannak normális lányok, de ők nem feltűnők, mert nem mutogatják magukat instán, nem rinyálnak nyilvánosan az aktuális szerelmi bánatukról és nem fogsz pletykákat hallani róluk, mert nem fekszenek össze a fél világgal. Se a fiúk, se a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!