Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj velem, miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, miért nem lettem érzéketlen, kemény alfahím, amire minden csaj vágyik?

Figyelt kérdés
Próbálom leplezni, de mélyen belül érzékeny, kedves, gyengéd fiú vagyok. Nagyon tudok szeretni, és ragaszkodni egy lányhoz, ha megkedvelem. Igaz ilyen lányt nagyon nehéz találni, szóval nem sűrűn éreztem eddig ilyet, de akkor nagyon és valahogy folyton megszívtam, ha egy csajnak kimutattam ezt az oldalam. Nem értem miért nem kell egy lánynak sem egy szeretni képes gyengéd srác, de már azon vagyok, hogy kiöljem az összes gyengeséget magamból, ha már ez úgysem vonzó a csajok szemében. Egész jól ment is ez eddig, de valahogy, amint egy csajjal komolyabbra fordul a dolog és több hónapja együtt vagyunk kezd előjönni a gyengéd énem és aztán bukás az egész.:/ Igazából tök értelmetlen a kérdésem, de jól esett kiírni magamból, amit senki másnak nem mondanék el már alapból büszkeségből sem. Elég gáz, hogy érzelmesebb vagyok időnként, mint sok lány.

2015. aug. 14. 00:40
 1/9 anonim ***** válasza:
brühühü
2015. aug. 14. 00:41
 2/9 anonim ***** válasza:
En pont a hozzad hasonlo fiukat keresem,hiaba. Ugy latszik,elkerulik egymast az ilyen emberek.
2015. aug. 14. 00:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy én is hasonló vagyok. Talán annyira nem érzékeny. De én is próbálom leplezni, mikor vannak ilyen pillanataim. Vannak napok, órák, mikor vannak érdekes pillanataim, ingerlékenyebb vagyok. Mikor ideges leszek és kiabálással kiadom magamból, akkor jobb. Ilyenkor néha megijednek tőlem, akik nem ismernek eléggé, hogy ilyen is tudok lenni. Szerencsére nem olyan súlyos, ha úgy érzem, felkeresek egy szakembert. Egyelőre nem gondolom, hogy akkora a baj.
2015. aug. 14. 00:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Hasonlóak vagyunk :) És nyugi,így is simán leget barátnőd :) 15/f (ja és normális vagy,ez ritka,örűlj neki)
2015. aug. 14. 00:59
 5/9 anonim ***** válasza:
És egy tipp:ott buksz el hogy másnak mutatod magad mint aki vagy.
2015. aug. 14. 01:00
 6/9 anonim ***** válasza:
58%

Nyugodj meg, semmi baj nincs veled :D

Igazából hülyeség lenne megváltoznod (ráadásul rossz irányba),csak mert valaki az érzéketlen tuskókat kedveli:DD

(Persze,nem lehet,hogy nem azzal van a baj, hogy romantikus alkat vagy, hanem, hogy túlzásba vitted?)

Szerintem ne akarj megváltozni e téren, rengeteg lány csak egy ilyen srácra vágyik:D

Én sem bírom, ha valaki kiállhatatlanul kőszívű, és az ismeretségi körömben sincs, aki ezt preferálná :DD

Szóval hajrá! :)

2015. aug. 14. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Mert a lányok nem lánnyal akarnak kapcsolatot :D
2015. aug. 14. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyesmi vagyok en is.De nekem sikerult lekuzdeni.Eddig KET lanynak sikerult megnyilni,az egyik a baratom a masik aki atvert.O volt a nagy szerelmem,de atvert es rajottem hogy senkinek nem szabad megnyilni mert minden lany rbanc az en szemembe.Le leszek pontozva de lattam mar olyan "rendes" lanyt aki par kockahas meg cuki mosoly miatt otthagyta a szereto romantikus baratjat...
2015. aug. 14. 09:58
 9/9 anonim válasza:
Fúj... kinek kell alfahím? Engem taszítanak a "macsós" pasik...
2015. dec. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!