Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baràtom programot szervezett egy baràtjàval az 1,5 éves fordulónkra és a névnapomra( egy napra esik) Elvileg elfelejtette hogy aznap lesz ( februàr 5.)de amióta tudja, azóta se mondta le a programot a baràtjàval. Ezen jogosan borultam ki?
Hozzà kell tenni hogy se a felévesen se az évfordulonkon nem találkoztunk( épp Rodoszra utazott a csalàdjàval) én meg annyira vàrtam hogy végre együtt legyünk. A férfiaknak ennyire nem szàmít egy féléves forduló, vagy csak őt hagyja hidegen?
Nagyon megbàntott
Szerintem 1 év után elég màr az évfordulókról megemlékezni.
Ettől eltekintve, ha neked rosszul esik akkor nyílván baj, így ,hogy le se akarja mondani én biztos elbeszélgetnék vele, mert ez elég nagy bunkóság. Ha meg ennyire nem érdekled ellehet gondolkodni azon,hogy tényleg szeret e...
Mondtam neki hogy ez rosszul esik és csak annyit mondott hogy sajnàlja és majd meglàtjuk mi lesz..
Igen elgondolkodtam rajta..azt mondogatja hogy mennyire szeret de akkor nem így viselkedne
Legközelebb majd az 1,75 vagy 2,18 éves fordulótoknál is megsértődsz?
:)))
Én lány vagyok, ráadásul olyan akinek fontosak az ilyen különleges alkalmak. De ez az 1,5 évforduló szerintem is baromság. A házassági más lenne, de ha "csak" jártok akkor minek? Nem is feltétlenül van ilyen konkrét nap ahonnan számolható, mert fokozatosan ismeritek meg egymást, kerültök egyre közelebb egymáshoz szóval nem értem
A névnap más,azon azért illene kicsit felköszöntenie, de amiatt se úgy hogy semmi programja ne lehessen
Mi évfordulókat szoktunk tartani. De volt olyan barátnőm, aki a párjával hónap fordulókat tartottak. Kinek hogy jó.
Ha neked ez rosszul esik, akkor mond el neki.
Egyébként ahogy látom a félévesen kiakadtok, hogy mekkora baromság, akkor amit fent említettem hónaposokról mi lenne a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!