Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? En es a baratnom 14 evesek vagyunk, es van egy 15 eves fiu osztalytarsunk. Namarmost. A srac 3 eve tetszik nekem, sokszor probaltam elfelejteni, de mindig visszaterek hozza.
Az utobbi 1 honapban nagyon jo baratok lettunk, de az erzeseim ujra folerosodtek, nagyobbak mint valaha. Amikor mellette vagyok, soha nem vagyok szomoru es eszrevettem, hogy nagyon hasonlitunk.Ugyanolyan a humorunk, az izlesunk is hasonlit. Sokszor egyszerre mondjuk ki ugyanazt.
A legjobb baratnom meg az utolso 2 hetben nagyon a fiura alaszkodott. Nemreg volt osztalykirandulas, en sokat voltam a sraccal, raugrottam, cipelt a hatan, stb.
Amikor en leszalltam rola az lb-m ugyanezt megcsinalta. Elmondtam egy viccet. O is elmondta. U
Mara ugyanolyan a beszedstilusa, az en szohasznalatomat hasznalja, ugyanolyan ruhai vannak, az izlese is olyan mint az enyem.
De visszaterve a sracra: nagyon jol elvoltu k, jott a baratnom 2 push up melltartoval, haspoloval, p*csagatyaba, ezeket mind a fiu arcaba tolva. Ha egymas mwllett ultunk, o elhuzott vagy beturakodott kozenk. Par napja rairt a sracra, egy apro uruggyel, amit tolem is megkerdezhetett volna. Azota nagyon jol elvannak, barinom egesz nap a neten van, nekem bezzeg nem ir vissza. Ja es a fiu, nemreg megemlitette, hogy visszaolvasta a 3 eves beszelgetesunket. Nem tudom, hogy ez egy celzas volt-e, vagy csak utolso remenyeket keresek...
Ui.: a baratnom mindvegig tudta, hogy en mit erzek.
Uui.: bocsanat a hibakert.
A gyakori kérdéseken az az egyik leggyakrabb válasz, hogy "látatlanban nem lehet tudni...". Na, ez tipikusan az a kérdés, ahol lehet. Egyértelmű hogy te tetszel neki, csak úgy nem olvasgatubk vissza 3 éves beszélgetéseket. Egy ilyen barátnő nem barátnő, csodálom, hogy képes vagy annak nevezni. Beszéld meg vele, hogy mi is van köztük, és kérfezd meg a fiút, hogy tetszik-e neki a barátnőd. Ha azt válaszolja, hogy neki más tetszik, az felér egy célzással.
Írj neki facebookon, beszélgess vele személyesen sokat. A fiúk azért nel hülyék, látják, hogy ki az eredeti és ki az aki csak műmellekkel parádézik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!