Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek a srácra ráírni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a srácra ráírni vagy hozzá szólni, mi legyen?

Figyelt kérdés

Tudom 15 èvesen talán már ciki ilyet kerdezni, de en veszem a batorsagot es belefogok. Teszik egy fiú aki 16 eves de egy evfolyamra jarunk csak nem az osztalytarsam A folyoson mindig nèz ès èn is őt magyarul szemezunk, de beszelni meg nem beszeltunk.

Rairnek de nem tudom mit irjak vagy beszelgetnek vele de nem tom mirol. Ez egy kicsit gaz mert volt mar baratom es o az elso akivel nagyon nagyon bejon es kicsit nyuszinak tunhetek mellette .. Pedig nem vagyon egy vissza huzodo vagy csendes lány, mèg stèber sem :))

2016. jún. 8. 21:25
 1/10 anonim válasza:
Bátorság! Mindjárt itt a szünet ez az utolsó lehetőség.Nyugodtan írjál neki nem lesz ciki főleg ha te is tetszel neki. Pl kérdezd meg milyen átlaga lesz évvégén vagy csak simán írd neki, hogy kedveled és szeretnéd megismerni. Sok sikert:)
2016. jún. 8. 21:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Igazad van, ez már tenyleg nahyon az utolso lehetosegem...
2016. jún. 8. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
hajrá, nem vesztesz semmit sem, főleg ha ugy tűnik nem vagy közömbös neki ;)
2016. jún. 8. 22:11
 4/10 anonim válasza:
Sztem ne irj neki, meg varj vele. Majd irj neki amikor mar a nyar kozepe van es akkor megbeszeled vele h talalkozzatok esq menjetek el egyutt valahova....
2016. jún. 9. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Ide kimered irni a ciki kerdest o ra meg nem mersz rairni? :D szerintem ide ne irj inkabb irj ra :D szia hogy vagy? Es a tobbi es a tobbi
2016. jún. 9. 12:55
 6/10 anonim válasza:

Az ötödiknek üzenem az oldal szlogenjét

"Amit máshol nem mertél..itt megkérdezheted!"

2016. jún. 9. 21:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen.. Kedvesen a válaszok ! Az a nyár közepei dolog nem is olyan rossz mivel a suli ma vèget èrt. Viszont hetfőn mèg az èvfolyam egyutt megy fürdőbe ès ha ott is szemezunk megszolitom, es beszelek vele
2016. jún. 10. 12:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul pint ma hallottem hogy ez a srac eleg nagy nőcsánász... :((
2016. jún. 10. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:

hát még ugye ő nem nevezhető férfinek, de szerintem akkor is a férfi kezdeményezzen ha egy lány teszi az már nyomulás

18L

2016. jún. 10. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Na mi lett vegul?😍
2017. jan. 16. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!