Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne írnom neki?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány a suliba aki bejövős, beszéltem róla egy haveromnak aki ismeri, ő meg a kérdezésem nélkül “beajánlott hozzá”, és a csaj nagy örömömre azt mondta haveromnak, hogy nyugodtan írjak neki. Viszont mivel nemigen ismerem, és eddigi tapasztalataim alapján jobb először élőben váltani pár szót, ezért most eléggé tanácstalan vagyok, hogy írjak rá. Eredeti terv az volt, hogy ha kinyitnak a suliba akkor beszélek vele élőbe, de emiatt hogy haverom most beszélt vele, és mondta is a csaj hogy nagyjából tudja ki vagyok és írjak neki, nyílván megragadnám a lehetőséget, de nemtudom mit kéne írnom. Segítséég!2021. ápr. 20. 00:11
1/3 anonim 

válasza:

Nem túl hiteles az "eddigi tapasztalataim alapján jobb először élőben váltani pár szót" dumád, mert eszerint már beszélned kellett volna.
Most meg még írni sem mersz.
Add elő ugyanezt, amit ide írtál! Írd, hogy jobban szeretted volna ezt a beszélgetést élőben elkezdeni, de szeptemberig nem akarsz vele várni.
2/3 anonim 

válasza:

Első reakcióm nekem is az volt, hogy írd azt, amit mondani akarsz neki, ah személyesen találkoznátok.
Írhatsz magadról, érdeklődhetsz róla vagy a suliról, kedvenc tantárgyairól, tanárairól, filmjéről, zenekaráról. Idővel minden jön magától, ill. fűződni fog a már eddig ismertekből.
Sok sikert!
3/3 anonim 

válasza:

Egyszerűen írj rá hogy szimpatikus neked és meg szeretnéd ismerni. El is hívhatod valahova beszélgetni pl parkba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!