Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy olyan lánynak szerelmes verset írnom anonim módon, akivel még nem vagyunk nagyon szoros kapcsolatban?
Támogatom #1-es hozzászólását de ha nem vagytok még olyan nagyon szoros kapcsolatban egymással akkor mindenképpen korai lenne szerintem. Van egy nagyszerű mondás hogy a férfi választ a nő dönt. Visszatérve ide először is egy kicsit próbáld meg megismerni. Pusztán azért mert ha rögtön a levéllel indítasz akkor nagyon egyszerűen le fog pattintani "a nem is ismerlek annyira". De ezt nem mondhatom 100% garanciával mert lehet esetleg hogy te is bejössz neki (ez sem 100%+garancia) de a levél ebben az esetben lenne csak előnyös. De amíg ezt nem tudod biztosra addig csak kockázat lenne.
De ahogy #1-es mondta ezt te érzed csak.
Hogy lennél szerelmes olyanba, akit nem ismersz?
Mondjuk ha anonim mi értelme? Elég gyerekes ez.
Anonim módon te írod a verset, amit ismerősnek fog megköszönni, aztán az ismerőstől függ, mennyire használja ki a helyzetet.
Mit tegyen a lány, ha tudomására jut, hogy valaki, aki nevét sem adja, szereti őt és ezt versben közli?
Szerintem igen!
Én is írtam egy lánynak akivel csak néha beszélgetek így neten. Bár nem hinném hogy valaha is felolvasom/odaadom neki, úgyis csak offolni akar:((
Nem látok benne gondot, sőt.. Anno én is írtam...nagy siker volt, bírta is meg minden, utólag megtudtam hogy osztalytarsam írta neki... Yepp 😅
Jótanacs esetleg hogy készülj olyan esetre ha be akarnák csenni a "dicsőséget"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!