Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan "csábíthatnék el" egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "csábíthatnék el" egy közszereplőt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy férfiú aki nagyon megtetszett. Majdnem 2 évvel idősebb nálam, tehát nem nagyon. Sajnos messze lakik úgyhogy ez is egy nehézség és elég sokan ismerik őt szóval rengetegen írnak neki. Váltottam már pár szót vele,( de ez is azért volt mert kommentben válaszolt),de nem akarok nyomulósnak tűnni és abban is biztos vagyok hogy napi minimum 20 szerelmes levelet kap emellett abba is biztos vagyok hogy sokkal szebb lányoktól. Tippek?

Tanácstalan vagyok. Ma van a harmadik napja hogy zsinórban vele álmodok. Szeretném megismerni és hogy ha nem is jönnénk össze, baráti kapcsolatot kialakítani.

2021. ápr. 14. 17:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
37%
TIKTOK XDDD Azt hittem valami normális youtuber de TIKTOKER XDDDDDDDD
2021. ápr. 14. 21:32
 32/40 A kérdező kommentje:
Attól még lehet normális 🤷‍♀️🤔
2021. ápr. 14. 22:01
 33/40 anonim ***** válasza:
61%
Én még annyit szeretnék mondani,hogy ha nagyon messze laktok egymástól, abból nem tudom, mennyire lehet kapcsolat, mert akkor lehet hogy ritkán tudtok majd találkozni, távolság, idő, és utazási költség; de tehát lehet, hogy működne; viszont lehet, hogy 18 éves korotokig nem tudnátok sokat találkozni, mert még nem lennétek összeköltözve; és még pl nem tudom, hogy szüleid mennyire áldoznának arra pénzt, hogy fizessék a buszköltségedet; mert sokat furikázni pl lehet, hogy nekik se mindig lenne jó időben, hogy mikor kérnéd, vagy a benzinköltség pl. Tehát ezzel még fontos lehet számolni, de lehet, hogy meg tudjátok oldani, vagy pl középen találkoztok mondjuk , ha 4 óra az út, és akkor mind a ketten utaztok oda két órát, de télen , sötétben pl az is fárasztó lehet; tehát pl véget érnek az óráid, és vonatra/buszra szállsz, még oda is kell érni,meg van menetrend is, ha nem pontosan érsz oda, akkor lehet, hogy sokat várni kell, ha egy másodperccel később érsz oda, már lehet, hogy elment a közlekedési eszköz, vagy pl mondjuk késik mert valami műszaki dolgot meg kellett nézni rajta, vagy ilyesmi.
2021. ápr. 14. 22:51
 34/40 anonim ***** válasza:
44%
*Ja meg ha pl nem engedik hogy ottaludj, akkor utazhatsz vissza újabb 2-4 órát. Ja és este ritkábban jának a közl. eszközök, és még este is hazajönni az éjszakában; és akkor úgy tudtatok találkozni, hogy pl kettő órát tudtatok együtt tölteni, vagy csak egyet; és már mehetsz is haza. De amúgy szal barik szerintem mindenképpen lehettek, hogy pl időnként átmászkáltok egymáshoz, és elmentek erre-arra.
2021. ápr. 14. 22:52
 35/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, ebbe én is belegondoltam már. Macera lenne találkozni. Ő most lesz 19 én pedig most leszek 18. Nem fűzök hozzá nagy reményeket, mert nem hiszem hogy észrevenne egy szürke kisegeret. De egy próbát megér csak gyűjtsem össze a bátorságom. 😁
2021. ápr. 14. 23:06
 36/40 A kérdező kommentje:
Esetleg valakinek vannak még ötletei?
2021. ápr. 15. 11:44
 37/40 anonim ***** válasza:
95%
18 évesen még ilyen naiv vagy?? jesszusom, ha 14 lennél még megérteném, de te már szavazhatsz basszus! nőlj már fel
2021. ápr. 15. 11:57
 38/40 anonim ***** válasza:
95%

Bocsánat, ez a komment lehet nem fog tetszeni, de annyira én is ilyen voltam, mint te kb. 16-17 évesen. Ilyen kis álomvilágban éltem, youtuber srácok "tetszettek" meg ilyen sztárocskák. De hogy akarsz egy párkapcsolatot felépíteni, hogyha nem egyenlő felek vagytok? Mivel látszik, hogy anélkül, hogy ismernéd már azt tevezed, hogy együtt vagytok. Lehet előben nem is lesz annyira szimpatikus, vagy nem is akar kapcsolatot, messze laktok stb.

Azért mondom, mert én is ilyen voltam. Csak "felébredtem" és felfigyeltem arra, hogy a baráti társaságomban is vannak aranyos srácok, akik elérhetőbbek.

Úgyhogy én azt mondom inkább a környezeteddel foglalkozz. Sokkal jobb valódi élményeket szerezni, mint álmodozni.

2021. ápr. 15. 12:21
 39/40 A kérdező kommentje:
Nem tervezem azt,hogy együtt lennénk. Csak volt egy komment amire lehet félreérthetően válaszoltam. És nem gobdolom őt magasabb rangúnak csak azért, mert tiktok csatornát vezet.
2021. ápr. 15. 12:48
 40/40 anonim ***** válasza:
36%
Okés, de 38-as, lehet, hogy pl pont a kérdező lenne élete párja annak az embernek. Tehát akár nem zárhatod ki, hogy bimbozó kapcsolat lesz közöttük, hogy pont ővele akarna élni. Tehát szerintem van, akinek sikerül. (Én konkrétan nem ismerek ilyet, de csak azt mondom, hogy nem feltétlenül kell kizárni egyből a dolgot, meg hogy "álmodozás"; lehet, hogy ha megismerné őt a csávó, akkor imádná őt, és a csajszi is ha jobban megismerné a pasit, lehet, hogy akkor pl mégjobban tetszene neki. Tehát szövődhet szerintem akár szerelem is, meg kapcsolat; akár attól, hogy kicsi az esély, de attól még létezhet. Hogyha pl egy százalék is van, akkor az is valami; tehát akkor már nem lehet teljességgel, száz százalékig kizárni; de tehát értem, ne ringassa magát bele, úgy pl jó lehet hozzáállnia neki, hogy "Majd meglátjuk."
2021. ápr. 15. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!