Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csábíthatnék el" egy közszereplőt?
Szóval van egy férfiú aki nagyon megtetszett. Majdnem 2 évvel idősebb nálam, tehát nem nagyon. Sajnos messze lakik úgyhogy ez is egy nehézség és elég sokan ismerik őt szóval rengetegen írnak neki. Váltottam már pár szót vele,( de ez is azért volt mert kommentben válaszolt),de nem akarok nyomulósnak tűnni és abban is biztos vagyok hogy napi minimum 20 szerelmes levelet kap emellett abba is biztos vagyok hogy sokkal szebb lányoktól. Tippek?
Tanácstalan vagyok. Ma van a harmadik napja hogy zsinórban vele álmodok. Szeretném megismerni és hogy ha nem is jönnénk össze, baráti kapcsolatot kialakítani.
Bocsánat, ez a komment lehet nem fog tetszeni, de annyira én is ilyen voltam, mint te kb. 16-17 évesen. Ilyen kis álomvilágban éltem, youtuber srácok "tetszettek" meg ilyen sztárocskák. De hogy akarsz egy párkapcsolatot felépíteni, hogyha nem egyenlő felek vagytok? Mivel látszik, hogy anélkül, hogy ismernéd már azt tevezed, hogy együtt vagytok. Lehet előben nem is lesz annyira szimpatikus, vagy nem is akar kapcsolatot, messze laktok stb.
Azért mondom, mert én is ilyen voltam. Csak "felébredtem" és felfigyeltem arra, hogy a baráti társaságomban is vannak aranyos srácok, akik elérhetőbbek.
Úgyhogy én azt mondom inkább a környezeteddel foglalkozz. Sokkal jobb valódi élményeket szerezni, mint álmodozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!