Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csábíthatnék el" egy közszereplőt?
Szóval van egy férfiú aki nagyon megtetszett. Majdnem 2 évvel idősebb nálam, tehát nem nagyon. Sajnos messze lakik úgyhogy ez is egy nehézség és elég sokan ismerik őt szóval rengetegen írnak neki. Váltottam már pár szót vele,( de ez is azért volt mert kommentben válaszolt),de nem akarok nyomulósnak tűnni és abban is biztos vagyok hogy napi minimum 20 szerelmes levelet kap emellett abba is biztos vagyok hogy sokkal szebb lányoktól. Tippek?
Tanácstalan vagyok. Ma van a harmadik napja hogy zsinórban vele álmodok. Szeretném megismerni és hogy ha nem is jönnénk össze, baráti kapcsolatot kialakítani.
5 óra az még nem jelent semmit hogy addig nem írt, van, hogy én is napokkal később válaszolok, nem rögtön, pedig én nem is vagyok híres.
Amúgy anyuddal pl foglaljatok szobát mondjuk valahol egy napra ott a környéken. Ha belemenne a taliba az illető.
Hát igen, meg akkor azt is hihetné, hogy arra hajtasz,hogy csak ágybabújjál vele, tehát ezeket nem jó egyből,mégha tetszetek is egymásnak kölcsönösen. Szal hogy pl tehát ne is tűnj könnyűvérűnek, vagy nyomulósnak, tolakodónak, vagy ilyesmi. Tehát szal rögtön nem cél az ágy.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!