Ki a kedvenc magyar celebed ? Akire felnézel és nagyon nagyra tartod ? Kivel... ?
Kit hívnál meg egy pohár sörre ?
Kit hívnál ki egy bokszpárbajra ?
Kit hívnál el a lakásodba 24 órára ?
Kivel gyúrnál, edzenél együtt ?
Kitől vennél illemtan és szépbeszéd órakat ?
Kivel utaznál el 1 hétre Dubaiba ? (luxusjacht, csilli-villi stb...)
Kitől vennél énekórát ?
Kivel cserélnél 1 napra ?
Kit prankelnél meg ?
Na és melyik Magyar celebnek vagyok én a kedvence? Ki néz fel rám? Ki tart nagyra?
😎
Mi számít celebnek? Az ilyen Berki Krisztián meg vv-s ingyen élő retkek közül egy sem.
De van pár tehetséges magyar is azért.
1. Kit hívnál meg egy pohár sörre : Puzsért.
2.Kit hívnál ki egy bokszpárbájra : Senkit, miféle debil kérdés ez??
3.Kit hívnál el a lakásodba 24 órára : Halász Judit
4.Kivel gyúrnál, edzenél együtt: senkivel, gyúrásnál edzésnél a gyúrásra edzésre kell figyelni nem a másikra, meg amúgy se alkalmas hely ez egy olyan emberrel való eszmecserére, akire felnézek, mert az intellektusára és a véleményére vagyok kíváncsi, nem egymás izzadságszagát akarjuk szagolni.
5.Kitől vennél illemtan és szépbeszéd órákat : szépbeszéd óra nem létezik. Illemtan : Udvaros Dorottya.
6.Kivel utaznál el 1 hetre Dubajba (csilivili) : ki vinne el??? Amúgy senkivel mert az ilyen flexelő csili-vilizés jellemzően a gyökerek műfaja.
7.Kitől vennél énekórákat : Gallusz Niki
8.Kivel cserélnél egy napra: D.Tóth Kriszta.
9.Kit prankelnél meg: Senkit, mert agyilag is elmúltam 15?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!