Sajnos ez az emberiség szellemének velejárója. Mikor vallás volt, azon ölték egymást az emberek. Manapság ugyan ilyen szinten elkötelezettek a politikusokkal/pártokkal. Képesek lennének megölni a másikat, mert másképp látja a dolgokat. De ez nem csak a politikára igaz egyébként, bármilyen ideológiára.
2021. márc. 17. 11:25
2/17 anonim válasza:
1es egyes vallásos emberek ma is ölni tudnának az a vicc..
2021. márc. 17. 11:26
3/17 anonim válasza:
A frusztrált,stresszes vagy boldogtalan, beteg emberek vesznek össze ilyesmin.
Nem összekeverendő a vitával(eszmecsere),bár az is sokszor értelmetlen.
A politika és a vallás mindig is kimeríthetetlen forrása volt a véleménynyilvánításnak.
2021. márc. 17. 11:27
4/17 anonim válasza:
Akik ezen összevesznek (igyekszem ettől elhatárolódni, amikor már odáig fajulna, én kiszállok a vitából), azoknál az játszik, hogy az eltérő politikai állásfoglalás világnézeti véleménykülönbség is, és ebben sértve érzik magukat.
Vallás ugyanez.
2021. márc. 17. 11:34
5/17 anonim válasza:
Sajnos nem csak a pártokon vesznek össze, bármi máson is. Elég ha csak felnézel ide gyakorira. Van egy kérdés, ami arról szól hogy te hogy szoktál valamit csinálni. 10-ből 8 ember ugyanúgy csinálja, 2-en máshogy. Szanaszét szedik azt a 2 embert. De én sem értem, hogy miért? Nekik semmi közük egymáshoz, mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.
2021. márc. 17. 11:40
6/17 anonim válasza:
Azért van, amikor jogos a vita, kutyás témakörben a szaporítók, az önsétáltató/szökős kutyák, halas témakörben a gömbakváriumok, túlnépesített akváriumok jogosan verik ki a biztosítékot a legtöbb felhasználónál, és jogosan.
2021. márc. 17. 11:43
7/17 A kérdező kommentje:
Már olyan ez is, mint gyerekkorunkban hogy a fradi vagy az újpest a jobb.
2021. márc. 17. 11:43
8/17 anonim válasza:
Upsz, kétszer írtam le, hogy jogosan, bocsi, nem figyeltem. :-)
2021. márc. 17. 11:44
9/17 anonim válasza:
Soha nem veszekszem politikán,...meg máson sem nagyon.
Nem faggatok senkit a politikai hovatartozásáról, az enyém is magánügy, így ez nem téma.
Aki meg mániákussá vált és mindenről a politika jut eszébe, még a bableves receptjéről is, azokat nagy ívben kerülöm, mert nem normálisak, így vitapartnerek sem lennének.
2021. márc. 17. 11:45
10/17 anonim válasza:
6!
Természetesen ha jogos a vita, akkor semmi baj, azt meg tudom érteni. De lássuk be, sok az olyan eset itt, ami távolról sem mondható jogosnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!