Örülnél, ha lenne egy ikertestvéred, akivel külsőre teljesen megegyeznétek egymással? Miben lenne ez előny, illetve hátrány ? Ha lenne valami előnye, azt kihasználnátok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 18:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
1/7 anonim válasza:
Kihasználnám, mennénk Borkai jachtjára kurválkodni.
2/7 anonim válasza:
Van egy testvérem, akivel rendszeresen összekevernek minket, ha egy helyen vagyunk, pl. edzésen. Zavarbaejtő helyzeteket tud eredményezni, volt, hogy valaki velem állt le dumcsizni egy személyes problémájával, aztán rájött, hogy rossz ajtón kopogtatott. Ugyanúgy kényelmetlen lenne, ha őt támadná le egy barátom, és a közös dolgainkat "kérné számon"... Szóval nem, nem hiányzik még egy iker is :'D
3/7 A kérdező kommentje:
2: És ha jól kijönnétek egymással ? xD Tudnátok egymást ugratni, oltogatni? Hát hogy néézel kii ???!
2020. dec. 17. 19:03
4/7 anonim válasza:
Figyelj, most én meglepőt fogok mondani, de nekem 2 ikertesóm is van:D
Mondjuk nálunk eléggé rosszul jött ki a dolog ilyen szempontból, mert kettő fiú, meg itt vagyok én harmadikként lánynak:)
5/7 anonim válasza:
Én nem örülnék neki. Ki nem bírtam volna, ha középiskolában nem csak a nevemen (4-en voltunk ugyan olyan nevűek), de még a kinézetemen is osztoznom kellett volna :D
6/7 anonim válasza:
Nem, senkinek sem kívánom, hogy úgy kelljen kinéznie, mint én. Minden bizonnyal a környezetem sem díjazná, ha kettő lenne belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!