Csak én látom úgy, hogy a kemény, harcias nők és a félénk fiúk jól kijönnek egymással?
Pl munkahelyen is van a főnöknő, elég szigorú, sokszor kiabál, hogy “kiváglak az épületből”.
Van egy kolega aki megszólalni alig mer és ügyetlen is. Azt hittem a főnöknő kb reggelire fogja őt megenni, de pont ellenkezőleg neki a seggét is kinyalja, ha elront valamit, akkor sem cseszi le, inkább nevet rajt és sokszor korábban haza is engedi.
Nem minden párnál válik be, de előfordul, elég gyakran.
Rokonságomban is volt úgy, hogy a nő volt a "mindenes", a férfi a csendesebb. Az volt az egészben a jó, hogy a nő nem uralkodni akart és nem is uralkodott a férjén, csak a feleség irányított, a férjnek pedig ez jó volt, hogy nem neki kellett gondolkoznia a dolgok felől.
A közmondás szerint: "Az ellentétek vonzák egymást."
Én 1* állásinterjúztam egy igazán fekete öves nőnél: éreztem, hogy semmi esélyem nála, "K.O.-t" is adott...
Se pártalálásnál, se munkahelyen nem tapasztalom az általad kérdezett dolog pozitív hozadékát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!