Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan "csábíthatnék el" egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "csábíthatnék el" egy közszereplőt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy férfiú aki nagyon megtetszett. Majdnem 2 évvel idősebb nálam, tehát nem nagyon. Sajnos messze lakik úgyhogy ez is egy nehézség és elég sokan ismerik őt szóval rengetegen írnak neki. Váltottam már pár szót vele,( de ez is azért volt mert kommentben válaszolt),de nem akarok nyomulósnak tűnni és abban is biztos vagyok hogy napi minimum 20 szerelmes levelet kap emellett abba is biztos vagyok hogy sokkal szebb lányoktól. Tippek?

Tanácstalan vagyok. Ma van a harmadik napja hogy zsinórban vele álmodok. Szeretném megismerni és hogy ha nem is jönnénk össze, baráti kapcsolatot kialakítani.

2021. ápr. 14. 17:17
1 2 3 4
 1/40 Pitegamer ***** válasza:
92%
Szerintem ugyanúgy mint egy normális, átlagos embert. Ha meg többnek tartja magát akkor jobb ha elengeded.
2021. ápr. 14. 18:19
 2/40 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Csak ugye nehéz felhívni a figyelmét rám. Hiszen kicsit átlag alattinak érzem magam. És szerintem sokan írnak neki. Nemigen válaszol, csak ha videójával vagy képével kapcsolatban írok.
2021. ápr. 14. 18:21
 3/40 anonim ***** válasza:
80%
Esetleg megtudhatnám hogy ki is az a közszereplő? Segítő szándékkal kérdezem,priviben is írhatod.
2021. ápr. 14. 18:25
 4/40 A kérdező kommentje:
Egy tiktokker csávó. De eh. Megtetszett nagyon a beteg hura miatt
2021. ápr. 14. 18:29
 5/40 anonim ***** válasza:
95%
ne áltasd magad
2021. ápr. 14. 19:36
 6/40 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy ne áltassam magam?
2021. ápr. 14. 19:44
 7/40 anonim ***** válasza:
88%

Sehogy.

Nincs esélyed

2021. ápr. 14. 20:11
 8/40 A kérdező kommentje:

Az előző megjegyzésem félreírtam. Szóval javítom *megtetszett a fura humora miatt."

És igen. Tudom, hogy nemigen van esélyem. Ezért tettem fel a kérdést.

2021. ápr. 14. 20:18
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
arra számítasz hogy valaki leírja neked a nagy titkot?
2021. ápr. 14. 20:20
 10/40 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk. De nem a titokra vagyok kíváncsi, hanem tippekre. Mik lennének szerintetek azok a nyerő szövegek amik kiemelkednének a többi 100 közül. Amire ti felfigyelnétek. Stb
2021. ápr. 14. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!