Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan "csábíthatnék el" egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "csábíthatnék el" egy közszereplőt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy férfiú aki nagyon megtetszett. Majdnem 2 évvel idősebb nálam, tehát nem nagyon. Sajnos messze lakik úgyhogy ez is egy nehézség és elég sokan ismerik őt szóval rengetegen írnak neki. Váltottam már pár szót vele,( de ez is azért volt mert kommentben válaszolt),de nem akarok nyomulósnak tűnni és abban is biztos vagyok hogy napi minimum 20 szerelmes levelet kap emellett abba is biztos vagyok hogy sokkal szebb lányoktól. Tippek?

Tanácstalan vagyok. Ma van a harmadik napja hogy zsinórban vele álmodok. Szeretném megismerni és hogy ha nem is jönnénk össze, baráti kapcsolatot kialakítani.

2021. ápr. 14. 17:17
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
97%
hát ha nekem napi 100 üzenet jönne rajongó csitriktől, akkor egyikre se figyelnék fel. el se olvasnám őket. amelyik közszereplő (tiktokker miért lenne az amúgy??) a rajongói közül válogat partnert, az maximum kihasználni akarja őket.
2021. ápr. 14. 20:29
 12/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom hányan írnak neki. Közel 7000 követője van instagramon. Fogalmam sincs mennyien írhatnak neki. Ez csak egy feltételezés volt. Szóval te nem jönnél össze egy olyan lánnyal sem, aki videóid alapján ismert meg és kezdett el érdeklődni irántad?
2021. ápr. 14. 20:39
 13/40 anonim ***** válasza:

Hát ha pl te is csinálsz magadról tiktokvideót és ahol pl látja, bájos vagy, cuki, meg mondjuk pl csini, és mondjuk pl elküldöd neki, és kikéred pl a szakvéleményét

Na jó, ez mondjuk nem tudom,mennyire jó ötlet, lehet, hogy ez is nyomulósnak számít, viszont,ha tetszenél neki, ez nem számítana, de egyébként nem tudom, hogy ez menynire jó ötlet, én most így belegondolva szerintem nem csinálnám mégse, csak felvetettem akkor már , ha már eszembe jutott.

2021. ápr. 14. 20:41
 14/40 anonim ***** válasza:
96%
te jó ég HÉTEZER. az lófaasz :) mindegy, próbákozz ha akarsz, akár még sikerrel is járhatsz. nincsen tutibiztos módszer
2021. ápr. 14. 20:42
 15/40 A kérdező kommentje:
Hát. Látott már, mert küldtem neki egy hálálkodó videót, amit beszivezett és annyit írt rá hogy imádás van. Bár akkor már alváshoz készültem szóval a kinézetem sem volt talán annyira megnyerő. Igazából ennyi.
2021. ápr. 14. 20:45
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg, hogy térj a tárgyra egy üzenetben, majd a vége lesz a kovidnak, hogy lenne-e kedve talizni és elmenni veled valahova. Pl egy cukrászdába, vagy parkba, vagy valahova , ahol tudtok beszélgetni.
2021. ápr. 14. 20:47
 17/40 A kérdező kommentje:
Igen, ez nagyon jó ötlet lenne. És tényleg én nagyon örülnék neki. Csak hát... 3 megyével arrébb lakik 😂 de megpróbálom, igazatok van
2021. ápr. 14. 20:51
 18/40 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet ha bejösz neki akkor kapni fog az alkalmon,amúgy többet nem érdemes vele foglalkozni
2021. ápr. 14. 20:53
 19/40 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nekem az odaút 4 óra alaphangon. Szóval egy éjszakára csöves lennék 😂😂 de igaz. Ha nem kap az alkalmon akkor nem is érdemes gyötrődni miatta. Bár eddig még visszaírni se írt egy hangüzenetemre. Ami 5 órája volt.
2021. ápr. 14. 20:56
 20/40 A kérdező kommentje:
Illetve nem hiszem hogy el tudná dönteni egy icuri picuri képen hogy bejövök-e neki, vagy sem
2021. ápr. 14. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!