Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ezeket a s***fejeket szeretik?
Nem tudom,mit esznek ezeken a szájaskodó,beképzelt,öntelt,fejeken?Miért kell rossznak lenni,hogy barátnőd legyen? Emellett mit teszik a nagy szentet,miközben a szemedbe megmondják,hogy ők az olyanokat szeretik?
17/f
Na látom kaptam hideg meleget :D
És ahogy elnézem megérkezett a sok okostojás (tisztelet a kivételnek)
Én sem vagyok valami tökély,de azért a lányok se játszák már itt a szentet..Bunkóknak magabiztosságuk? Bunkóknak bunkóságuk van.Ha meg ennyire szeretitek őket,akkor hajrá,de akkor ti is ugyanolyanok vagytok,ha ezeket szeretitek. Nekem aztán mindegy,de utána meg megy a sírás,hogy az összes férfi disznó meg,hogy rosszul bánik vele stb de azért egyértelműen őket válasszátok :D Válasszátok,kit érdekel. És még,hogy mi csak a r*bancokat szeretjük? Tök mindegy melyiknél próbálkozik az ember,ugyanolyan mindegyik,és ugyanarra vágyik mindegyik. Arra a nagy "rosszfiúra". Ha meg nem vagy olyan,akkor cumi.
Hisztit félretéve,igazából a többség ilyen,a normálisak meg direkt játszák a flegma lányt,mert azt hiszik ez a menő,meg,hogy így lesz pasijuk. Amúgy meg tizessel meg kettessel értek egyet.
Na nem is húzom tovább a szót,valami okostojás itt a kommentszekcióban ezzel kapcsolatban úgy is kioktat :D
Elég megnézni ezt a videót és egyértelmű minden:
Látom, nem ismered a szarkazmust, vagy csak nem akarod figyelembe venni,d e jól van, akkor sértődj meg rajta :D
A pasik és a csajok részéről egyaránt folyamatosan megy a sz*rdobálás, hogy "jaj, a másik nem így meg úgy". A fiúk mindig a dekoratív p*csákat választják, a lányok meg a bunkó seggfejeket. Persze. Attól, hogy neked csak olyan csajok jutottak, akiknek nem te kellettél, hanem egy "rosszfiú", arról is mi tehetünk? Oké. Biztos vagyok benne, hogy azért rátesz egy lapáttal az is, hogy már alapból ellenszenves neked az a pasi, akit helyetted választanak. A lányok is gyakran r*bancozzák azokat, akik jobban néznek ki náluk, kelendőbbek a pasik körében, hiába nem is azok amúgy
Legbelül valóban ellenszenves,mint mindenkinél ilyen helyzetben,de a kérdésem nem erről szólt és nem erre vagyok kíváncsi.
Ezek az állítólagos "rossz fiúknak",akikért megvannak annyira halva,ahogy elnézem szájuk van.Érdekes,valaki annyit mondana neki,hogy gyere játszuk le vagy valami,egyik se csinál semmit csak dugul be.Nem egy ilyet láttam és velem is volt ilyen helyzet ilyen nagy gyúrósjózsikkal.Mondtam neki gyere játsszuk le.Azóta nem jött.Érdekes..Én sem tartom magam valami nagy macsónak magam,de kétlem,hogy ezek azok lennének.. de akkor kérdezem én,mi ezen annyira rohadt jó a lányoknak? Hogy csak szája van? Vagy lehet az is elég,hogy csak annak tetteti magát látszólag a lánynak meg az is megfelel csak legyen "tökös"?
Rossz helyen keresgélsz. És nem mindenki ilyen, csak az elvárásaidnak ők nem felelnek meg vagy nem dobják magukat eléd. És ez a sztereotípia is, hogy a flegma menőgyerek kell mindenkinek... Én az ilyeneket rögtön tiltom. Sajnálom, hogy azt hiszed, hogy te tökéletesen nem kellesz senkinek és a lányok meg a menő srácok a hibásak. Először magadat tedd rendbe és utána akarjál egy barátnőt...
És amúgy te most a ribizli meg a menő csajokról írhattál, a normális lányok nem állnak össze ilyenekkel, hogy utána lábtörlője legyen az általad definiált elitnek.
Ezek a seggfejek nem is seggfejek, inkább beképzeltek és nagyon elvannak maguktól. Lenêznek mindenkit, mert hogy "ők milyen jól néznek ki" és ezért vannak oda értük a lányok. Mert jól néznek ki.
16l
Tizenhetes
Ebből a megfogalmazásodból is látni,hogy milyen ember vagy valójában. Szent én nem vagyok,nem teszem magam különbnek.
Te is baszki úgy teszel,mintha ezek tökéletesek lennének,bennük egy csep hiba nincsen,csak nekünk kell változnunk.De érdekes akármit csinálok mindenben mi vagyunk a szarok. Na hát,ha az ilyeneket szereted és még véded te sem lehetsz különb.
Krvára el vagy tévedve, haver. :D Túlérzékeny vagy egyébiránt és pattogós, nem lehet anélkül hozzád szólni, hogy ne kezdenél el hisztizni, max ha azt mondják neked, amit hallani akarsz. Mindenki más okostojás meg szemét.
Rühellem, ha valaki mondvacsinált erkölcsi fölénnyel akarja előre nyomni az álláspontját egy vitás helyzetben, és te is ezt csinálod, ne kergess illúziókat. A kedvenceim az "én rendes, visszafogott lány vagyok, de a fiúk csak a rbancokat akarják, brühühü" és a "normális, szerény fiúk nem kellenek senkinek, csak a bunkók, szóval forduljon fel mindenki". Ismerős valamelyik csoport...?
Folyamatosan bírálod a többi fiút és lányt minden hozzászólásodban, nagyon a fenekedbe kell nyomni a fejedet, hogy ez ne tűnjön fel. Nekem is indokolatlanul hevesen reagálsz, mint a többi "rendes, visszafogott lány" és "normális, szerény fiú". Ez a sunyi agresszió és a visszautasításokból fakadó megkeseredettség van annyira taszító, mintha valaki nyíltan tahó. Ha ennyitől robbansz, nem akarom elképzelni, mik jönnek komolyabb összekülönbözésnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!