Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan ciki, ezt nagyon elrontottam?
Megdícsértem a srác képeit, mert tök ügyesen meg voltak szerkezve. Erre írta, hogy:
"Köszönöm, hát igen nincs mit tenni, ha imád a kamera XD
Csak viccelek, nagyon nem."
Erre én visszaírtam, hogy "Dehogynem ;)"
Basszus aztán úgy megbántam, nem vagyok én ilyen nyomulos. És inkább még írtam, hogy:
"Ehh, nem tudom miért írtam ilyen nyomulos szöveget.. felejsd el xd"
NA és erre már nem írt vissza péntek óta. És most olyan rossz. Mármint biztos túlgondolom, mert mindent is túlgondolok na. De ahjj nem tudom. Ha még írnék valamit lehet csak rontanék rajta. De erre akkor is simán lehetne reagálni nem?
Ti mit szoktatok csinálni, ha olyan írtok amit aztán megbántok?
Ezek után én simán odadobnék egy "Mi van fiam, fééész anyádtó? "
Neeem viccelek, nem rontottál el semmit...
Kérdezz rá, és ha nem akkor nem :D
Nem rontottál el semmit, nem baj az, ha nem bevállalósabb vagy ;D
Kicsit túlgondolod, de ne aggódj, tiniként én is hasonlóképp éltem meg a dolgokat.
Ha szeretnél vele beszélgetni, (várhatsz még pár napot, de attól függ mennyit beszéltek), nyugodtan írj rá valamivel kapcsolatban vagy csak érdeklődj, hogy miújság vele.
Köszönöm a válaszokat! Rendesek vagytok :) Megnyugtatott hogy többen vagyunk így :D
"Mi van fiam, fééész anyádtó? "- ez különösen tetszett XD
Szeretnék még vele beszélgetni,mert nagyon vicces és tök jót beszélgettünk. Viszont aznap pénteken írogattunk először. Így is ráírjak valami mással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!