Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ciki, ha 16 évesen még sohasem csókolóztam?
19 évesen ugyanígy vagyok
De nem aggódok, neked se kell, majd jön ha jönnie kell, addig meg nem kell izgulni meg hasonlók
Jah és ne érezd rosszul, hogy csak te nyújtottad a kezed, nem vagy egyedül, lehet másnak se volt még, csak nem vallotta be, neked legalább volt bátorságod
Figyu, én másfél hónap múlva leszek 18 és még én sem csókolóztam. Gáz, nem gáz, ez van...
Szerintem akkor gáz,ha gáznak érzed...
nem gáz, viszont esetleg a beszólásokon gondolkozz el
nekem régebb jó volt a humorom, aztán kzdtem átállni részenként az ilyen "vicces" beszólásokra, egy ideig kacagtak rajta, aztán nem csak az ellenfeleim szóltak meg miatta
most már térek vissza a saját egyéniségemhez, jön vissza a régi humorom, tovább fejled, kiegészül (persze a viccek társaságtól függőek, de ha kevesebbet erőlteted a vicceket, akkor talán jobb esélyed lesz)
de ettől függetlenül nem baj, ha eltart, míg lesz barátnőd, stb.
vannak akik a túl menő srácokra mennek, aztán megbánják, majd eneked is kialakulnak a kapcsolatok (belém például az utolsó évekbe pont akkor lettek lányok szerelmesek (legalábbis akkor vallották be), amikor a legkevésbé számítottam arra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!