Szerintetetek ez így nagyon ciki?
Most komolyan?
Egy lakkozás átlagosan száradással együtt van vagy 2 perc.
Több időt töltöttél el a kérdés kiírásával.
Elég abszurd lenne arra hivatkozni, hogy emiatt nem volt időd tanulni.
Az persze más, ha órákon keresztül díszítgeted, ilyen csík, olyan csík, ilyen strassz, olyan strassz... körömnyomda, firmo, mágnes, matrica... ebben az esetben én is arra jutnék, mint a szüleid: "Erre bizony volt időd, a tanulásra pedig nem!".
Megoldás: EZT NE csináld!
Csak akkor pepecselj a körmeiddel órákat, ha tényleg nem csúszik be egy rossz jegy se (nem, nem mindenkinek csúszik be)!
Olyan ember nem élt még a földön akinek 1 rossz jegy se csúszott be a gimi alatt.A kortársaimról beszélek,hétvégén festek körmöt(igen,többnyire díszítgetem is)de nem a szüleimről beszélek,tudják hogy tanulok,ha bizonytalan vagyok,megkérem őket hogy segítsenek vagy kérdezzenek ki. Amikor 8 órám van,este 8 ig,de van amikor tovább tanulok.(állt este 6 ig,a suli 10 percre van) SZóval a kérdésem arra vonatkozott ,hogy a kortársaim elítélnének e miatta.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!