Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Drága ruháim vannak, nem is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága ruháim vannak, nem is nézek ki rosszul, és mégse bírok csajozni?

Figyelt kérdés
Calvin Klein polom van, Jordan sneakerem van, Airforcem van és mégse bírok felszedni egy csajt, mert aki igazán tetszene az vissza se ír. Rosszul se nézek ki és a belsőmmel sincs baj. Fel kúr már hogy azt mondják a lányok hogy csak a belső számít a külső nem fontos de mégis csak a kigyurt csávók kellenek nekik. Persze van akinek tetszem így is de aki igazán tetszene nekem is az flegma meg alig ír vissza. Meg fel kur hogy minden lány szerelmes valakibe de belém miert nem szerelmes senki?

2020. nov. 29. 11:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy, Kérdező? 15 évesen ilyen voltam én is, de aztán szépen kinőttem ebből. Hidd el, nem ez számít, én se vagyok kigyúrt Adonisz, sőt, tükörbe nézve már-már elszörnyülködöm, milyen csontos vagyok, noha 182 centi magas vagyok, s 69 kiló. Nem fényezni akarom magam, de tényleg az ér a legtöbbet, ha kedves vagy, s nem mész a birkacsorda után. Legyen egy egyedi, BELSŐ stílusod. S ehhez még csak márkás cucc sem kell, igen, én pl a Decathlonból öltözködöm, kényelmesebbek is, mint a feszülős borzadályok egy vagyonért. 22/F
2020. dec. 2. 03:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!