Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága ruháim vannak, nem is nézek ki rosszul, és mégse bírok csajozni?
Szerintem is a belső ezerszer fontosabb, mint a külső, meg a márkás ruhák. Nem fog tetszeni, amit írok, de engem kiráz a hideg a mai divattól, a szakadt nadrágoktól, hogy kint van a bokájuk egyeseknek még télen is.
Legyen humorod! És ami a legfontosabb, legyél udvarias. Azt nagyon csípik a lányok! ;) Legyél érdeklődő, hallgasd őket végig, lássák, hogy tényleg érdekel, amit mondanak.
sok sikert!
Egy lányt először egy idegen fiú külseje kezd érdekelni.
Mármint, nem ismered a srácot,de látod,hogy számodra irtó jól néz ki, és neked ez bejön...
Közben totál ismeretlen,de olyan jól néz ki, így érdekel!
Viszont utána már nem érdekel,ha megismerkedünk, és irtó bunkó beképzelt majom😉
Ezek után jobban értékelem a rendes fiúkat.
Egyetlen egyszer volt,hogy egy fiú a belső tulajdonságai miatt kezdett el érdekelni, megmondom őszintén,a külseje nem nagy szám, sőt,mikor elsőnek láttam, még vicces is volt...de osztálytársam, és volt esélyem összebarátkozni vele, nagyon megkedveltem,na és utána valahogy már nem érdekelt a külseje, hiszen nagyon jó partner volt beszélgetésben,meg bírtam a srácot.
De aztán vége lett.
A lényeg,hogy akár az én válaszomból is kiindulva, még változhatnak a dolgok,kedves kérdező, feléd is,lehet hogy valaki megkedvel,ha nem is a külsőd fogja meg...de ez ritka.
Nagyon ritka.
A fiúk is a külsőt veszik észre egy lányon,egy idegen lányon, és attól függően döntik el,tetszik e nekik...
Nekem ne mondja senki,hogy ők nem a lányok kinézetéből indulnak ki💁🏻♀️
Nekik se kell ám akárki, lehet hogy neked, kérdező, éppen van egy csajszi, aki kis csöndes, jó kislány, és nem mer kezdeményezni,de közben nagyon szerelmes beléd....ezt sose tudhatod 😉
ideje lenne 1-2 drága cipő árát önfejlesztésre fordítani.
#12 dehogy lesz ennek, apuci kicsi fia.. nem dolgozott még 1 percet se az életébe.
Báttya, a külső fontos. Igen, amit a lányok megnéznek legelőször: ne legyél elhanyagolt, moss hajat, körmöd legyen tiszta pl. A ruhát addig nézik, amíg tiszta. Mármint lehet akármilyen márkás cuccod, ha pl sosem pucolod meg a cipőd. Nem az számít, hogy milyen expensive, csak az, hogy ha M-es a méreted, akkor ne S-es pólót, vagy 3XL-eset hordj.
Legyen EGÉSZSÉGES önbizalmad, ne sajnáltasd magad, ne legyél egoista. Ha edzel, az lehet( csak lehet), hogy előny lesz, de nem feltétel. Lehet, hogy az a srác, aki pl nem kigyíúrt, de nagyon törődő, érzelmes, jószívű, előbb talál "csajt" mint aki kigyúrt, de amúgy beképzelt, és flegma.
Én fiú vagyok, lányok, légyszi javítsatok/egészítsetek ki ha valamit rosszul írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!