Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Drága ruháim vannak, nem is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága ruháim vannak, nem is nézek ki rosszul, és mégse bírok csajozni?

Figyelt kérdés
Calvin Klein polom van, Jordan sneakerem van, Airforcem van és mégse bírok felszedni egy csajt, mert aki igazán tetszene az vissza se ír. Rosszul se nézek ki és a belsőmmel sincs baj. Fel kúr már hogy azt mondják a lányok hogy csak a belső számít a külső nem fontos de mégis csak a kigyurt csávók kellenek nekik. Persze van akinek tetszem így is de aki igazán tetszene nekem is az flegma meg alig ír vissza. Meg fel kur hogy minden lány szerelmes valakibe de belém miert nem szerelmes senki?

2020. nov. 29. 11:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva nem mindenkinek a márka fontos. Tinderen mindenki balra megy, aki csak márkás ruhában autókkal és cigivel pózol. Lehet előítélet, de nem érdekel, hogy milyen dolgokra futja neki vagy a szüleinek. Ne azzal akarjon megfogni valaki, hogy kétlábon járó hirdetőoszlop. Ezzel nem tudok azonosulni, sem a tucat ruhákkal, sem a tucat emberekkel. Nem tudom mit írsz vagy hogyan, de egy beszélgetésben nem jó ha az egyik fél elnyomja a másikat és a nyomulás sem célravezető... lehet a stílusoddal van baj vagy valami olyannal ami neked fel sem tűnik. Nyilván nem hátrány a kinézet, de ha a kinézet mellé egy nulla az ember akkor nyilván kosár. Lehet nagy elvárasaim vannak, de nálam már egy köszönésnél sok változik, szia mizunál egy szia is sokkal jobb... így hogy nem tudom mit írsz, hogy keresed meg a lányokat... nehéz mit mondani, gondolkozz el magadon és a viselkedéseden, ne akarj mindenáron kapcsolatot, lesz ha elég érett leszel hozzá
2020. nov. 29. 15:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
És az kimaradt, hogy neked a leírtak alapján egy guminő való, de még az is sok, ahogy kezeled a nőket és beszélsz róluk... De ne aggódj 30 év remek sugardaddy leszel és meglesznek a fullos, mutogatni való nőid is, addig még gyűjtögesd szorgosan a milliókat és le se vakarod magadról a pénzéhes nőket
2020. nov. 29. 15:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a belső ezerszer fontosabb, mint a külső, meg a márkás ruhák. Nem fog tetszeni, amit írok, de engem kiráz a hideg a mai divattól, a szakadt nadrágoktól, hogy kint van a bokájuk egyeseknek még télen is.

Legyen humorod! És ami a legfontosabb, legyél udvarias. Azt nagyon csípik a lányok! ;) Legyél érdeklődő, hallgasd őket végig, lássák, hogy tényleg érdekel, amit mondanak.

sok sikert!

2020. nov. 29. 15:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy lányt először egy idegen fiú külseje kezd érdekelni.

Mármint, nem ismered a srácot,de látod,hogy számodra irtó jól néz ki, és neked ez bejön...

Közben totál ismeretlen,de olyan jól néz ki, így érdekel!

Viszont utána már nem érdekel,ha megismerkedünk, és irtó bunkó beképzelt majom😉

Ezek után jobban értékelem a rendes fiúkat.

Egyetlen egyszer volt,hogy egy fiú a belső tulajdonságai miatt kezdett el érdekelni, megmondom őszintén,a külseje nem nagy szám, sőt,mikor elsőnek láttam, még vicces is volt...de osztálytársam, és volt esélyem összebarátkozni vele, nagyon megkedveltem,na és utána valahogy már nem érdekelt a külseje, hiszen nagyon jó partner volt beszélgetésben,meg bírtam a srácot.

De aztán vége lett.

A lényeg,hogy akár az én válaszomból is kiindulva, még változhatnak a dolgok,kedves kérdező, feléd is,lehet hogy valaki megkedvel,ha nem is a külsőd fogja meg...de ez ritka.

Nagyon ritka.

A fiúk is a külsőt veszik észre egy lányon,egy idegen lányon, és attól függően döntik el,tetszik e nekik...

Nekem ne mondja senki,hogy ők nem a lányok kinézetéből indulnak ki💁🏻‍♀️

Nekik se kell ám akárki, lehet hogy neked, kérdező, éppen van egy csajszi, aki kis csöndes, jó kislány, és nem mer kezdeményezni,de közben nagyon szerelmes beléd....ezt sose tudhatod 😉

2020. nov. 29. 15:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

ideje lenne 1-2 drága cipő árát önfejlesztésre fordítani.

#12 dehogy lesz ennek, apuci kicsi fia.. nem dolgozott még 1 percet se az életébe.

2020. nov. 29. 15:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
13-as, ehhez még annyit, hogy ne csak hallgasson. Az nagyon zavaró, hogy a beszélgetésben a srác csak úgy van és néhány szóval válaszol (ha válaszol), illetve csak kérdezni tud... ha én rendesen válaszolok neki ez a minimum tőle is. Jó ha érdeklődik, de azt is túlzásba lehet vinni, magáról is legyen azért szó. És nem árt ha van önálló gondolata/véleménye
2020. nov. 29. 15:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16-os, igazad van :) Ha csak hallgat, akkor látszik, hogy nem is érdekli. Ha meg kérdezősködik, az is zavaró tud lenni. :D
2020. nov. 29. 15:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Gazdag gyerek vagy, aki egyszer az életbe nem azt kapja amit akar. Bocs, de normális kapcsolatot anya apa nem tud venni.
2020. nov. 29. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Báttya, a külső fontos. Igen, amit a lányok megnéznek legelőször: ne legyél elhanyagolt, moss hajat, körmöd legyen tiszta pl. A ruhát addig nézik, amíg tiszta. Mármint lehet akármilyen márkás cuccod, ha pl sosem pucolod meg a cipőd. Nem az számít, hogy milyen expensive, csak az, hogy ha M-es a méreted, akkor ne S-es pólót, vagy 3XL-eset hordj.

Legyen EGÉSZSÉGES önbizalmad, ne sajnáltasd magad, ne legyél egoista. Ha edzel, az lehet( csak lehet), hogy előny lesz, de nem feltétel. Lehet, hogy az a srác, aki pl nem kigyíúrt, de nagyon törődő, érzelmes, jószívű, előbb talál "csajt" mint aki kigyúrt, de amúgy beképzelt, és flegma.

Én fiú vagyok, lányok, légyszi javítsatok/egészítsetek ki ha valamit rosszul írtam

2020. nov. 29. 16:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit javítani, jól írtad ;)
2020. nov. 29. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!