Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága ruháim vannak, nem is nézek ki rosszul, és mégse bírok csajozni?
Attól függ, te hogyan beszélsz a csajokkal? Ha ilyen stílusban, mint itt, akkor be kell vallanom, nem csodálom.
Amíg a lányokra csak felszedni való nem is tudom mikre tekintesz, nem fog sikerülni. Te nem vagy szerelmes senkibe?
"belém miert nem szerelmes senki?"
Mert nagyon gáz vagy, haver. Még hogy a belsőddel nincs baj...
A stílusod elég sok mindent elárul rólad... Nekem ezek alapján nem vagy túlzottan szimpatikus, hogy őszinte legyek.
A márkás ruhák meg nem jelentik azt, hogy rögtön ölni fognak érted a lányok. Én például nem is ismerem az általad említett márkákat. :D
"csomo teltebb fiút látok akinek fullos csaja van"
Na jó. Mégis mi kell neked? Egy "fullos" csaj, vagy szerelem? Ezek alapján te nem vágysz másra, mint egy jól kinéző, "dekoratív" lányra, akivel villoghatsz. Ahogy már előttem is írták, ne úgy tekints a lányokra, mint akiket "fel kell szedni". Nem az a cél, hogy mindenképp legyen egy gyönyörű, modellalkat barátnőd, hanem hogy egy lány személyében egy párra, vagy ha úgy tetszik, lelkitársra találj!
Nekem a stílusod már alapból nem szimpatikus, ezzel lehet gond. Egyrészt jó, hogy ápolt vagy és adsz magadra, de ez ne márkafüggő és ne vagánykodj vele.
Másrészt ne panaazkodj, hanem változtass.
Harmadjára meg kisfiúnak tűnsz, felejtsd el ezt a "kigyúrt gyerek és a nők csak értük vannak oda", felejtsd el a külsőségeket, attól függ te p*csáknál próbálkozol vagy értelmes nőknél. Gondolom sminkelt, modell alkatú, pénzesnek tűnő libáknál próbálkozol. Nem bántásból, de én a stílusból ezt szedem le.
Az én párom sem gyúr, sőt meg márkás ruhái sincsenek és sosem érdekelt. Én sem vagyok igénytelen, sem kövér, sőt. Rossz helyen keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!