Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú aki nem mert csajozni de végül elkezdte?
Az érdekelne hogy mi vette rá végül hogy csajt szerezzen magának?.
Mert én már 26 éves vagyok de félek hogy mindig elfognak utasítani mert egyik lánynak sem kelteném fel az érdelkődését.
Az eleje az nehéz tény és való. Voltak sikerek meg pofára esések is :D
Élőben kipróbáltam az utcai leszólítást, hát pofára estem xD Szóval azt passzolom.
Beiratkoztam páros táncra, na ott már sikerült összebarátkozni néhány csajjal, persze nem úgy mentem oda hogy csak ismerkedni. Kiakartam próbálni amúgy is a páros táncot. Csak az volt a gond, hogy nem velem egykorúak voltak, de a szimpátia megvolt csak baráti viszony alakult ki és nem kapcsolat.
De javarészt neten ismerkedek, ott is már volt annyi hogy egy lánnyal komolyabban összebarátkoztam, de már nem vagyunk együtt.
Szóval normális kapcsolatot 24 évesen én se tudok felmutatni, pedig szeretnék. De egy a lényeg, nem szabad erőltetni, hagyni kell hogy alakuljanak a dolgok. Én most a véletlen ismerkedésben bízom, meg neten aki szimpi bepróbálkozok. De tényleg a legjobb, ha a lány kezdeményez, mert úgy ha bejövünk egymásnak eleve könnyebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!