Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan bevállt nyári...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan bevállt nyári munkátok ami alatt csajozni is tudtok?

Figyelt kérdés

Kérdésem az volna,h tud-e valaki olyan nyári munkát amik végzése közben az átlag munkáknál több lánnyal léphetünk személyes kontaktba (pl.beszélgetés).

Az első ami eszembe jutott az a tábor de azok annyira nem fizetnek jól.

Van valami ötletetek/tapasztalatotok?

Köszi a segítséget.

18f, BP és környéke

2020. máj. 18. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyeden dolgozz, mert azért fizetnek. A szabadidődben keress magadnak barátnőt.
2020. máj. 18. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:

A kérdésre válaszolj vagy inkább ne köszi

(Miért baj az ha egybe kötném a kellemes a hasznossal bruh)

2020. máj. 18. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fesztiválon (hát idén nem XD) árusként kereshetsz egész jól és zárás után tökéletes alkalmad nyílik a csajozásra
2020. máj. 18. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ruha üzletekben (de dm stb is jó még), kb az összes barátnőmmel együtt odatervezünk menni. :D

De diákmunkáknál nagyon sok helyen találhatsz még, akár gyorséttermekben is dolgozva.

De tényleg az üzletek a legjobb választások, bátyám (ő is 18 évesen ment akkor) olyan tavaly, sport boltban dolgozott, bár ott inkább csak a "MILF"-ek voltak rákattanva. 😂

2020. máj. 18. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az “áldozat” vagyok akit az eladó próbált felszedni.. Magnéziáért jártam vissza kb. hetente és nagyon kellemetlen volt, hogy mindig odajött. Kérdezgetett vagy csak távolról figyelt ami nagyon rossz volt. Azóta inkább rendelek. Kérlek ne a munkahelyeden szedj fel lányokat az azért van, hogy végezd a munkád.
2020. máj. 18. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Legyél úszómester. Egyből látod azt is, hogy fest alig ruhában :D A fürdők, strandok (nyári) csapata általában fiatalabb. Lehetsz árus is ott.

A ruhabolt is jó ötlet, bár ott lehet sajnos, hogy raktárba vagy a férfiosztályra tesznek be, drogériákban meg én egyrészt többször láttam 30+ koleginákat (gondolom, nem velük akarsz ismerkedni), másrészt szinte biztosan egyedüli ffiként ott is nagyobb eséllyel pakolhatnál a raktárban. Plusz értesz a női kencékhez? Vagy hajlandó lennél megtanulni róluk sok mindent? Egy drogériás eladónak ez sem árt.

2020. máj. 27. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!