Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék korombeliekkel társkeresés céljából?
A környezetemben levő fiatalok közül szinte már mindenkinek volt párkapcsolata,viszont nekem még barátaim is alig akadnak. Nem tudom hol találhatnék magamnak egy társat,hiszen nem is igazán járok el otthonról,meg a kormány egyre több korlátozást vezet be a járvány miatt.
17/L
Igen, vagyunk így ezzel egy páran, mondhatni ismerős a történet... A kérdésedre (hogy hol lehet korodbeliekkel ismerkedni), sokszor nincs egyértelmű válasz, mert inkább toxikus emberek vannak a médiafelületeken és a társkereső oldalakon, akikkel a normálisabbak legfeljebb 6-7 percet bírnak ki. Ez alól a GYK se kivétel, de időnként rá tud mosolyogni a szerencse az emberre.
19/F
Anotalk,Tinder,Badoo.Ezek alapok,de hátha szerencséje van az embernek.Nekem még nem volt.
21/F
Fogalmam sincs, a netes ismerkedés nekem nem jött be (Tinder, Badoo + egyéb baromságok), a gimiben, meg az egyetemen sem volt túl nagy társaságom, "társaságba" nem jártam, mert nem volt hová. Néha eljárok ide-oda volt osztálytársaimmal, szaktársaimmal, de ennyi.
Biztos kaptál több tucatnyi üzenetet a hősszerelmes kiéhezett gyakoris kanoktól, de ha esetleg van kedved beszélgetni, nyugodtan írj privátot.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!