Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék hozzám hasonló fiúkkal?
Alapvetően én úgy gondolkodom, hogy a szerelemben nem a kor, a külső és a többi felszínes dolog az elsődleges szempont. Nyilván azért ezek is fontosak egy kapcsolatban, de nekem alapjáraton nem ezek a mérvadóak. 😄
Nem álszenteskedésből mondom, hanem komolyan így gondolom.
Tudom,biztos vannak ilyenek de nekem eddig más tapasztalatom van.
Hol ismerkedjek? (net)
16/L
Itt is kapsz ezután 2000 privit, esetleg Anotalk, ahol sok veled egykorú van fent.
Viszont számomra a külső pont ugyanolyan fontos tényező, mint a belső, mert ha alapból nem tűnik szimpatikusnak/vonzóbbnak más lánynál, akkor sajnos hiába tökéletes belsőre. És ez ugyanígy igaz fordítva is. Ha nem azonos az értékrendünk vagy belsőre nem nyeri el a tetszésemet, akkor hiába a gyönyörű külső. 18/F
"a szerelemben nem a kor, a külső és a többi felszínes dolog az elsődleges szempont."
Ez nem ilyen egyszerű és ezzel te sem vagy így. Miért dobálóztok ezzel, ha nem is értitek, hogy mit jelent??? Amíg nem vagy tisztában a fogalmakkal, addig ne dobálózz velük. Ha szerelmes (!) az ember, akkor nem számít, hogy a másik fél mennyi idős, vagy hogy néz ki, mert más szemmel látod, a "szerelem vak" kifejezés is innen ered. Azt viszont nem tudod kierőszakolni, hogy egy random emberbe beleszeress. Hiába mondod, hogy nem számít a kor és a kinézet. Egy 50-es nagy szakállas férfibe bele tudnál szeretni? Ha nem számít a kor és a külső, akkor még egy 100 évesbe is, igaz? A fenti kijelentéseddel nem azt közlöd a világ felé, hogy értelmes és elfogadó lány vagy, akivel öröm összejönni, hanem azt, hogy kortól és kinézettől függetlenül bárkivel összejönnél. A legszomorúbb ebben az, hogy fingod sincs a témáról, azt hiszed, hogy ezzel kitűnsz a tömegből, szerinted pozitív dolog amit leírtál és várod a privátokat, mondván hogy erre biztos kapnak a pasik. Végülis, ha már úgyis kijelentetted, hogy te fűvel-fával, biztos megjelennek a helyi perverzek. 😁 N
Csak ne társkeresőn ismerkedjetek :D Amúgy neten is ugyan úgy kihasználják egymást az emberek sajnos, még nem igen láttam én se olyan lányt akibe meglenne a hűséges, őszinteség, ne mutogatná magát stb... Amúgy az egyik "moderátor" nagyon vicces kedvébe van hogy folyton törli a válaszomat, bezzeg aki egyből leírja hogy ismerkedjenek vele azt nem törlik, nem is értem az ilyennek mi köze a moderátorsághoz :D
Sok szerencsét az ismerkedéshez, csak vigyázzatok neten nagyon!
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!