Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek neki? Nem tudom hol ismerkedhetnék. Valaki hasonló helyzetben?
Az a helyzet, hogy 20 éves vagyok és eddig kevés tapasztalatom van a lányokkal való ismerkedés terén. Külsőre átlagosnak gondolom magam, de az önbizalmam teljesen rendben van és normálisnak tartom magam. Soha se görcsöltem rá a csajozás témára, mert azt hittem majd magától rám talál a szerelem, de mostanában rájöttem, hogy mégis csak kéne tenni valamit, mert amúgy kicsi az esélye.
Baráti társaságom is van, de ők is hasonlóan állnak az egésszel, sőt csajozásról se nagyon lehet velük beszélni, mert többségük félénk ilyen téren vagy csak szimplán nem érdekli őket. Szóval az ismeretségi kör is kiesik, meg bulizni se szeretnek én meg egyedül nem akarok. Van sok hobbym is, de vagy olyan ahol csak fiúk vannak vagy nem alkalmas ismerkedésre.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy aki esetleg hasonló helyzetben van/volt, annak hogy jött össze vagy milyen ötletei vannak még.
A lányoktól meg az a kérdésem, hogy mit reagálnátok, ha bárhol csak úgy ismeretlenül leszólítanak, mert nekem más ötletem már nincs, szóval egy próbát megérne, a visszautasításokat meg jól viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!