Hol ismerkedhetnék hozzám hasonló emberekkel interneten keresztül?
Figyelt kérdés
Olyan emberekkel szeretnék ismerkedni, akik érdeklődnek a komolyabb témák (pl. politika, művészetek, filozófia, történelem stb.) iránt. Sajnos az iskolai környezetemben nem nagyon találok olyan embert, akivel megegyeznének az érdeklődési köreink, ezért kevés barátom van.
Tudnátok ajánlani olyan oldalakat, ahol kifejezetten értelmiségi emberekkel lehet ismerkedni? Az se baj, ha nemzetközi oldal, legalább fejlesztem az angoltudásomat.
17/f
2017. jan. 5. 21:26
2/7 anonim válasza:
Engem csak a művészet és a filozófia érdekel
nem is ismerek olyan oldalt sajnos
A gyakori nem jó?itt is szoktak némelyik témában ilyesmikről "beszélgetni"
3/7 anonim válasza:
chat.hu? Esetleg ilyen témájú facebook csoportok
4/7 anonim válasza:
Politika kivételével minden érdekel.
5/7 anonim válasza:
"Engem csak a pina érdekel, a csajok"
6/7 anonim válasza:
Én mindegyiket imádom az általad felsoroltak közük, kivéve a politikát..pontosabban azt csak történelmi vonatkoztatassal szeretem. Nem szívesen tüzelem fel a lobbanékony temperamentumom a mai korrupcióval teleszuszakolt s*ggf*j*k ténykedésein... :P Szóval, ha ez nem baj, ha gondolod írhatsz :)
7/7 anonim válasza:
Engem érdekel az ilyesmi. Ha szeretnéd, írj.
20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!