Hol ismerkedhetnék meg hozzám hasonló emberekkel?
Könyvtárban, vagy vannak hagyományőrző rendezvények érdemes figyelned a Rendezvényfigyelőt, ezek még a decemberi programok: [link]
Ha még hívő is vagy, akkor érdeklődj az egyházadnál fiataloknak szervezett programokról, ... és úgy általában az életben járj nyitott szemmel, beszélgess, biztos fogsz találni!
Wow egyik volt osztálytársam tökéletes lenne neked, még korra is ha hihető hogy 2000-ben születtél.
Csak jelenleg komoly párkapcsolatban van.
Amúgy a Tindert ajánlom. Vagy vannak különféle hadtörténeti rendezvények. Van a hovédségnek is egy hagyományőrő tagozata, ott is rengeteg hozzád hasonló van.
Vannak facebook csoportok, igaz nem teljesen ilyen embereknek, de pl.: van egy Rocker barát nevő csoport amiben több ezren vannak, ami lényegében társkeresésre van és ott talán találsz hasonlót.
Az olvasásra meg ott van a Margó irodalmi fesztivál. Ott olvasni imádókat biztosan találsz :D
Azt hittem lefordulok a székből még megszédültem miközben ezt olvastam. xD Pont az ellentétem vagy fájt olvasni.
No offense egyébként
Kezdetnek már az is valami hogyha hátha itt valaki hasonló meglátja a kérdésed. Írhatsz nagyobb fórumokra is szerintem akár külföldiekre is, mivel biztos járnak magyarok is ezekre. Én mondjuk Quora-n megpróbálnám ezt a kérdést még.
Akár valami ilyesmi eseményt keresni a valóságban lehetséges hogy ott is találkozhatsz hasonló emberekkel márha nem esik nehezedre a komfort zónádból való kilépés, hacsak ez nincs a komfort zónádon belül.
Amúgy belegondolva van 2 ismerősöm akik szeretik az irodalmat(egy csomó klasszikus megvan nekik megis lepett mikor megláttam őket), az egyik lehet a törit is, de annyira nem vagyok nagy haverságban velük hogy össze tudjalak velük hozni bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!