Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatre vágyom, hol ismerkedhetnék?
Tizenéves lány vagyok, és az utóbbi időben elkezdtem(kezdenék)komolyabban ismerkedni, csak az a problémám, hogy eddig nem sikerült olyan fiút találni aki komolyan gondolja az ismerkedést, illetve elfogad olyannak amilyen vagyok. Lássuk be nem vagyok a legszebb lány, így nincs könnyű dolgom. Mit tanácsoltok? Hol illetve hogyan ismerkedjek?
Az igazat megvallva személyesen nincs túl sok bátorságom odamenni csak úgy egy fiúhoz 😅
Csak légy önmagad, és ha vidám és nyitott vagy akkor a fiúk biztos meg fognak találni
17F
Ugyan ez vagyok csak fiúba, hiába próbálkozok neten, itt is csak szórakoznak.. Amit levettem az írásodból, szerintem ha azt mondom hogy jó lenne ma megölelni valakit és vele kezdeni az újévet, KB neked ez is ez a vágyad mint nekem. De a korunkbeliek.. Hát igen. Figyi, nem kell al eg szebbnek lenned, nem kell a ribis haspóló hogy megmutass mindent meg nem kell ribi ként viselkedned, egyszerűen add ÖNMAGAD és akik még észre veszik a jót a mai világba biztosan érdekelni fogod őket. De hát gondolom a fiúk is azt művelik veletek lányokkal, amit velem a lányok.. Tehát mindkét nem csak szórakozik. Bár ne így lenne, és találna az ember a mai világba is hűséges őszinte párt...
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!