Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb fiúkkal hogy ismerkedhetnék?
Ember függő mind a két fél részéről, én nem vetném meg egy 16 éves lány közeledését ha beszélgetések közben kiderül, hogy amúgy normális, érett.
19F
Én 26 éves vagyok, a volt barátnőm meg 17 volt, de meg nyugtatlak, nem a kor különbség miatt lett vége!
Úgy hogy, simán elképzelhető ekkora korkülönbség mellet is boldog párkapcsolat. Csak az a két megfelelő ember kell hozzá! :)
Juj, az durva xD
Én pl koncerten ismerkedtem meg a "szeretőmmel" (jó barátok vagyunk, de nem vagyunk szerelmesek, nem olyan az élethelyzetünk)
Meg van egy férfi, aki tetszik, rokon jó barátja, ő zenész. Lehet csak én mozgok ilyen körökben, de egy családias kis helyi bulin jól lehet ismerkedni, barátkozni szerintem, oldott a hangulat. És nem disco-ról, meg ilyen helyekről beszélek, ott persze hogy lehetetlen normális emberre akadni. Szóba elegyedtek, ha jófej megkeresitek egymást facen, és ennyi, nekem legalábbis. Vagy olyannal kerülök közelebbi kapcsolatba, aki addig csak a barátom volt (a barátaim, haverjaim is nagyrészt nálam idősebb srácok, nem direkt, csak velük jövök ki legjobban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!