Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez onzoseg volt igy utolag tolem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez onzoseg volt igy utolag tolem?

Figyelt kérdés
Pesten egyutt buliztam meg egy sraccal szeptember elejen. Azota folyton ram ir es szerintem bejovok neki,eddig baratilag irogatunk de nekem kicsit gyanus h ha rogton nem valaszolok akkor mar rogton ir egy ujabb szoveget h biztosan megnezzem. Multkor irtam neki h megyek pestre mire mondta h o is jott volna velem mire en irtam neki ha szeretne jovohet utan jojjon. De en ezt nem randikent irtam neki ,nekem annyira o nem jon be csak azert h meg ne haragudjon h ha en megyek akkor nem hivom mert nem akarok rosszba lenni vele. Es ezert nem tudom ez onzosegnek szamit e h most nem akarok kapcsolatot de megis meghivtam h jojjon velem
2020. okt. 3. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem önzőségnek nevezném. Rendben van egyébként, csak ezt neki is mond el.
2020. okt. 3. 17:02
 2/3 Stark2000 ***** válasza:
Ez nem önzőség lol. Amíg nem adsz neki félreérthető jeleket, addig TE semmi rosszat nem csinálsz. Én is szoktam találkozni a barátaimmal, és sokszor elhívjuk egymást talizni, ha közös a célhelyszín. Ettől még ez nem randi.
2020. okt. 3. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Jelezd neki, hogy ez egy BARÁTI találkozó. Nehogy többet lásson bele
2020. okt. 3. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!