Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok még mindig szingli?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok még mindig szingli?

Figyelt kérdés
Eddig még nem volt kapcsolatom,sőt még nem is csókolóztam. 160cm vagyok és 16/F (mellőzzük eme Választ: "mert g**i ronda vagy") Egy kis önbizalmat leheljetek belém! Például hogyan próbálkozzak egy lánynál. Lányok és fiúk válaszát egyaránt várom. c:

2020. ápr. 22. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

mert g**i ronda vagy

helyett

mert k***a ronda vagy

2020. ápr. 22. 23:33
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

'160cm vagyok' itt a válaszod.

remélem nem leszel téveszmés, és nem hallgatsz majd a sok ribäncra aki lepontozza a hozzászólásomat és megnyugtatnak hogy 'Nem nem nincs semmi baj a külsőddel, talán a szeméyiségeden változtass!!!!!!!'

2020. ápr. 22. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Szóval már leszögezed mit lehet írni. Ez jó. :D

Egyébként nyugi lesz majd valaki. Minden rendben lesz.

De most amúgy ezen úgy sem kell aggodnod. Örülj neki nincs senki, így legalább nem hiányzik senki a járvány alatt.

2020. ápr. 22. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Több időd jut a hobbidra :)

Ki verni meg 15 perc alatt megvan :)

2020. ápr. 23. 02:15
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
Mert kiírtad ezt a kérdést és kicsit idegesítő vagy
2020. ápr. 23. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Kevin7777 te is az vagy xd
2020. ápr. 23. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
19%
Tilos személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet
2020. ápr. 23. 10:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi #6-os, hogy kiálltál mellettem :P
2020. ápr. 23. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Kevin te mindenhol ott vagy? Nincs GyK Kevin nelkul?🤔🥴
2020. ápr. 23. 16:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Húh, a 2. srác elég frusztrált lehet ha ilyet ír. :)

Kérdező, hol kezdjem a cáfolatodat? :)

"Eddig még nem volt kapcsolatom,sőt még nem is csókolóztam."

És? A veled hasonkorúak 90%-a sem, csak ők nem vallják be. Ostobaság hogy bárhova sietni kellene ezzel, nincs egy korhatár megadva, hogy "na, akkor most 16 és 20 év közt muszáj elcsattannia az első csóknak". Ehhez kapcsolódóan: tudtad, hogy minél jobban ráfeszülsz, annál kevésbé fog összejönni? :)

Ha a kedves második megengedi, akkor leírom, amitől ő óvaint mindenkit: bizony, normális csajt nem a külsővel lehet fogni általában és elsősorban. :) Barátaim közt senkit nem ismerek, aki ilyen alapon lenne együtt a párjával, az én kapcsolataim sem ilyenek voltak. Úgyhogy hagyjuk már ezeket a sztereotípiákat, hogy "az alacsony srácok nem jól nőznek", "a magas csajok nem vonzóak", stb. Ha én érdeklődöm a másik iránt, akkor nem mérőszalaggal a kezemben fogom őt kielemezni, hogy megfelel-e az én ideális paramétereimnek :)

Ezzel szemben ami tényleg fontos: megjelenés, benyomás, kisugárzás. Akárhány férfiaknak szóló okos youtube-videot megnézel erről - egyébként javaslom, tedd, mert nagyon hasznosak -, ezt mind elmondja. Ahogy azt is, hogy minél jobban "akarod", annál kevésbé fog menni.

Amit tehetsz: informálódj, hogyan tehetnél jobb benyomást (--> youtube), sportolj (lehetőleg küzdősport és/vagy súlyzós edzés --> ez azonfelül hogy esztétikus külsőt kölcsönöz, boldogsághormont is szabadít fel az agyban), és végül: ne feszülj rá a dologra.

Szóval amit hallani akartál: igen, lesz párod, nem, nem tudom mikor, és igen, hiába közhely, de nem a külső nyomja a legtöbbet a latban. (Hallottál már pl. Nick Vujicic-ról? :))

Note: hát igen, ha diszkócicák meghódításáról beszélünk, az egész más tészta, de azoktól meg óva is intelek...hidd el, azoknak még kevesebb önbizalmuk van belül, mint neked :)

F/25

2020. máj. 5. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!