Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan chateljek a csajjal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan chateljek a csajjal, hogy se ne nyomuljak, se ne hanyagoljam el? Karanténban hogy tartsam szinten az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanév kezdete óta jóban vagyok egyik csajjal a gimiben. Sokat segítettünk egymásnak, jól kijövünk.

Most viszont bejött ez a karantén dolog, így csak chaten tudjuk folytatni. :(

Utóbbiakban volt pár problémája, és úgy érzem, kiérdemeltem a bizalmát, komoly dolgokról is tudunk beszélni. Karantén előtt volt is róla szó, hogy elmegyünk majd valahova.

A gond csak az, hogy legtöbbször én kezdeményezem a beszélgetést. Ha már chatelünk, akkor jól elvagyunk, tényleg színvonalas kétoldalú kommunikáció megy, viszont ritkábban kezdi ő.

Nem is ez a baj, csak nem tudom, mi a normális. Azt nem akarom, hogy csak én írok rá, nem tudom, chatelésnél mi a megszokott, hogy a csaj milyen időközönként kezdeményez beszélgetést.

Utóbbi pár napban majdnem mindennap beszéltünk, de nem tudom, milyen gyakran kéne ahhoz, hogy se ne legyek nyomulós, se ne érezze azt, hogy nem érdeklem.

Szerintetek milyen gyakori chatelés kellene ilyen szinten? Vagy ne írjak rá pár napig, aztán kiderül, mennyire érdeklem?

Ne nézzetek hülyének, de én annyira élőben kommunikáló ember vagyok, hogy ezek a chat-etikettek nekem nagyon idegenek, most viszont nincs más választás a vírushelyzet miatt... :/

Viszont nem akarom elszalasztani. Miket tanácsoltok, hogyan fejlesszem a kapcsolatot ilyen körülményekben?

2020. ápr. 7. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az se gond, hogyha néha kimarad 2-3 nap a beszélgetés során. :)

Egy netes barátommal, aki fiú mi se beszélünk folyton, de ez nem is gond.

Annyi max, hogy akkor azok a beszélgetések legyenek lezártak, nem pedig az egyik feltesz egy kérdést a másik meg csak 3 nap múlva válaszol..

2020. ápr. 7. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gond, ha mindennap beszéltek.

Amikor még nem jártunk a barátommal nálunk is úgy volt hogy általában ő írt, mert én elég félénk vagyok és nem vagyok egy kezdeményező típus, persze néha én is írtam neki, hogy érezze hogy érdekel és szeretek beszélgetni vele.

2020. ápr. 7. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is jól ment a dolog jókat beszélgettek szerintem jelezné hanem akarna chatelni veled azt észre vennéd a válaszaiból.
2020. ápr. 8. 14:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm hálásan a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. Nyugodtan írhat bárki, hozzáfűzhettek bármit, amit a chates ismerkedésről gondoltok.

Persze ez nem úgy ismerkedés, mert élőben ismertük már egymást fél éve.

2020. ápr. 8. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!