Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az olyan fiúk akik komolyan gondolják az ismerkedést/barátkozást és nem felszínesek?
Kb. 15-19 éves lenne a cél :D jaa, és sulin kívül.
Igazából csak azért kérdezem, mert eddig nem nagyon találkoztam ilyen sráccal. Eddig az összes lelépett akivel beszélgettem.
Ha nem a megfelelő a kategória, akkor elnézést! :DD
Igazából akárhol előfordulhatnak ilyen fiúk. Magamból kiindulva azt mondanám, hogy tömegközlekedésen és tömegközlekedési csomópontokon. És annyira nem is lövök mellé ezzel, mert ezeken a helyeken sok ember fordul meg, nagyobb eséllyel futsz bele neked szimpatikus tulajdonságú srácba.
Neten pedig azért tűnhet valaki felszínesnek, mert látatlanban kezdődnek sokszor a beszélgetések és ha később külsőre mégsem szimpatikus a beszélgető partner, akkor inkább hagyja a dolgot. A valóságban ez már az elején megtörténne.
Rólad meg semmit sem tudni..
Ha ez csak egy egyszerű kérdés akkor a válasz, hogy én is.
Mert igaziból így láthatatlanban nekem most el kéne ájulnom, hogy te ilyet keresel? Lehet az egész csak kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!