Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes de félénk srácok! Ha nálatok kezdeményezne egy nagyon szép és extrovertált lány ti mernétek úgymond "folytatni" az ismerkedést?
Persze, sokaknál ez a félénkség csak odáig ér, hogy nem meri megszólítani a lányt, de ha a lány szólítja meg őt akkor magabiztosabban áll az egészhez (legalább is nálam ez van)!
17/f
A félénk fiúknak önbizalom hiányuk van, ami sok esetben megalozatlan, de pont hogy nehezére esne elhinni, hogy egy nála idősebb nagyon szép lány kezdeményezne.
Igaz, én már 21 vagyok, de én kicsit furcsának találnám vagy nem venném a jeleket egyértelműen és bemagyaráznám, hogy csak barátkozni akar vagy valami ilyesmi..
Olyan is van akik az "általános" jeleket nem veszik még ha rájuk esik sem. Nekik tisztán meg kell mondani mit akarsz.
Én pl. viszonozom az ismerkedést de ha a lány nem mutatja vagy mondja, hogy ha többet szeretne beszélgetésnél többet soha nem fogok kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!