Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdhetném el az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdhetném el az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Számomra ez a téma mindíg is kényes volt. Nem nagyon megy a beszélgetés kezdeményezése, mivel 5-6 perc után teljesen kifogyok a mondanivalóból. Tudom, ez azt jelenti, hogy nincs túl sok közös témánk, de attól még kellemetlen. Próbálkoztam vélemény kikérésével, de nő létére 2 mondatban összefoglalta. Nem ez a lényeg.

17 éves vagyok, lehetőleg hasonló korosztálytól várnám a válaszokat. Lányok. Hogyan kéne megközelíteni Titeket? Mivel kezdjem? Hol? Mikor? Csak úgy menjek oda és kérdezzem meg, hogy iszunk valamit (vagy bármit)? Ha társaságban vagy? Mikor kérdezzem meg, hogy van-e barátod (ha nem azzal utasít el)?

Légyszíves írjátok le, hogy Nektek mi lenne a legjobb! Az elvárásaimból nem szeretnék sokat engedni, jelenleg is a minimumon vagyok.

Nem vagyok kíváncsi azokra a 40 éves egyedülállókra, akik szerint nem késtem le semmit!

2019. febr. 18. 14:23
 1/2 anonim válasza:

én részemről nem szeretem ha ismeretlenek szólítanak le az utcán (nem is reagálok rá) de ha például egy diszkóban vagyok és úgy jönnek oda hozzám az teljes mértékben elfogadható számomra

ha társaságban vagyok ahol vannak fiúk is akkor meg az egész offos

2019. febr. 18. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Huh...de örülnék neki ha tőlem kezdeményeznenek :D nm nagyon találkoztam még ilyen fiúval :D SOK SIKERT!
2019. júl. 24. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!