Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért mindig valami perverz dologgal kezdik az ismerkedést?
Illedelmes fiatalemberként, valahogy sose tudtam felfogni, hogy miért hallani ennyi sztorit arról, hogy a pasik azzal kezdenek egy chatet, hogy Küldj meztelen képet! vagy 20 cm a farkam!
Miért? Vagy esetleg tényleg értek már el ezzel bármit is?
17/F
Egyetertek az elsovel
En se ertek egyet ezzel a 'taktikaval'
De gondolj bele
Ennel van rosszabb
Jelen esetben kifejezi a csavo mit szeretne elerni a csajnal
Legalabb nem eri csalodas kesobb, mert olyan is van h elhiteti h szereti aztan megtortenik aminek meg kell es otthagyja
Ez egy nagyon aljas dolog viszont sajnos letezik fiuk es talan meg lanyok reszerol is
Ezert mondtam h valamennyire legalabb korrektek ahelyett h hitegetne barkit is
Azért mert beképzelt tapló egyedekről beszélünk, akik menthetetlen ès megmásíthatatlan módon szerelmesek... önmagukba.
Ezek az emberek általában nem tudnak mély kapcsolatot kialakítani normális lányokkal s az érzelmi intelligenciaszintjük konvergál a nullához.
Mostanság létezik egy új ágazata ennek a perverz kezdeményezésnek, aminek célja, hogy kikerüljön egy "Igazságot Tóth Máténak" nevű Facebook-oldalra. Pontosabban nem mindig perverz, a lényeg, hogy minél nagyobb baromságot írjon (de általában perverz). Valamilyen szinten ez is ronthatja a statisztikát.
Ismerős, na, én az ilyeneket élből le is tiltom.
Ha a párom anno ilyesmivel jöb, biztosan lekoptatom fél másodperc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!