Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez elmond valamit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez elmond valamit az emberről?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam már azon h nem fura vagy inkább érdekes az h 16-17 évesen még semmilyen párkapcsolata nem volt a lánynak...ez a lányról elárul valamit?

2020. ápr. 6. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom értékei vannak.Nincs ebben semmi rossz.
2020. ápr. 6. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Elárul, igen mégpedig azt, hogy nem volt még kapcsolata. Nem kell túlmisztifikálni, nem tudom, hogy miért kell azért kétségbe esni, mert nincs egyből pasid/csajod az életed kezdetén, amikor még most kezdesz öntudatra ébredni. Régebben mentek és csajoztak/pasiztak, ha akartak kapcsolatot vagy dugni most meg mindenki pánikol.
2020. ápr. 6. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem árul el semmit. 16-17 éves még nagyon fiatal, és számomra az a fura, hogy sokak szerint ilyen korban a párkapcsolat az alap.
2020. ápr. 6. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Azt, hogy nem könnyűvérű és nem hat rá a többiek hülyesége.
2020. ápr. 6. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Max annyit, hogy nem jött össze minden szembe jövő csavoval és azt meg még nem találta meg, akivel el tudna képzelni egy kapcsolatot
2020. ápr. 6. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem ez több mindent is jelenthet

1. A szülő nem engedi és titokban nem akar titokban járni valakivel

2.Nem áll be a tipikus lányok közé

3 várja az igazit

4. Nem talált még olyan fiút aki tetszik neki

2020. ápr. 6. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
15%
16-17 évesen ne is legyen, az még szinte gyerek!!!
2020. ápr. 7. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmilyen furcsaság nincs benne mert 16-17 évesen még nagyon fiatal és nem maradt le semmiről.
2020. ápr. 7. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizony elárul. Legfőképpen azt, hogy nem áll le minden nyikhajjal kapcsolatot alakítani csak azért, hogy legyen kapcsolata, hanem megvárja azt a személyt, aki ÉRDEMES erre a tisztre.
2020. ápr. 9. 08:26
 10/10 anonim válasza:
100%
Azt, hogy nem megy bele komolytalan dolgokba és van élete, hobbija, nem a szerelmet kergeti folyton.
2020. ápr. 10. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!