Valahol olvastam hogy sokat elmond egy emberről a cipője. Főleg a férfiakról. Mit gondoltok erről lányok?
En a cipőről Max az időjárást sejten csak.
Ruháról mar inkabb... Vasalt tiszta ruha "tiszta cipő" tiszta igényes embernek gondolom.
Ez nagyon is igaz:
- Ha pl valakinek szakadt a cipője az feltehetően igénytelen személy,
- ha több tízezer ftos cipőt hord fontosak neki a külsőségek.
- Egy fiúsabb mentalítású lánynak nem a magassarkú lesz a mindennapi viselete,
- és így fordítva.
- A converses lányok nem szeretnek kitűnni a tömegből.
- Aki mínusz fokokban is félcipőt hord feltehetően nem a leggazdagabb családból származik.
- A bakancsos lányok inkább bulizósabb, lazulósabb típusok.
- És így tovább. Ha ránézel egy lány cipőjére kb sejtheted milyen stílusa van.
Férfiaknál szerintem ez nem annyira igaz, ők nem foglalkoznak annyira a cipőjükkel.
Ezt a hülyeséget a cipőgyártók lobbija terjesztette el.
Magas izmos nehéz ember vagyok aki sokat sétál, emiatt hamar szétmegy az összes cipőm, viseletes lesz.
A cipő tisztaságáról én is csak az időjárásra következtetek.
A cipő stílusáról viszont a jellemekre, ahogy már korábban leírták, lehet következtetni. Persze nem mindig helytálló, de többségében azért működik.
Pl.: ha valakinek csak 1 cipője van és azt is csak kapta valakitől, akkor nem biztos, hogy jól ítélik meg, de valószínűsíthető, hogy a többi ruhája utal erre.
Tehát nem csak a cipő, hanem az összkép is számít.
A kényelmi szempontról meg annyit, hogy ha nagyon kenyelmes se fogok iszonyat ronda cipőt felvenni, mert rosszul erezném magam benne, úgy erezném, hogy nem én vagyok. Akkor már inkabb egy kevésbé kenyelmes, de hozzám illő cipőben teszem ki a lábam az utcára. És ezt feltételezem másokról is. Kivétel akinek valami súlyos betegség miatt muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!