Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék hogy újra én legyek az akinek először elmond mindent?
Van egy srác akivel tavaly nyáron nagyon sokat beszéltem és tényleg elmondott mindent hova megy meg mit csinál ilyenek de elment fősulira es azóta csak második vagyok vagy még az se konkrétan alig mond el valamit de a csopitàrsnőjével nagyon sokat beszél és neki sokkal több mindent el is mond és úgy érzem az a lány sokkal jobb nálam
Nem tudom mit csinálhatnék hogy ne cseréljen le arra a lányra
Tetszik neked?Ha igen mondd el,mert lehet beleszeretett a másik lányba!Találkozgattok,mert ha nem akkor el fog múlni ez a kapcsolat..
Beszélj vele,mert szerintem nem az a baj,h nem oszt meg veled mindent,hanem az h már nem annyira foglalkozik veled,és szerintem te beleszerettél!!!
Most ezt annyira nem értem.
Együtt vagytok? Vagy csak legjobb barátok?
Egyébként mindkét esetben szerintem ezt inkább neki kéne elmondanod, hogy ez neked rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!