Hogy csinálhatnék magamnak amnéziám hogy elfelejtsek mindent?
Én is sokszor gondoltam arra, hogy jó lenne emlékeket törölni az agyamból. Nem tudtam. de sikerült jó mélyre elásnom a rossz dolgokat azzal, hogy csak a jókat szoktam felidézni. Mondják is nekem néha, hogy csak a jóra emlékezem.
Gondolj arra, hogy ami nem öl meg, az megerősít. A negatív dolgok megélése nélkül nem lennél teljes ember. Így viszont erős egyéniség válik belőled.
Halihó,
elég ha nem foglalkozol a múlttal amíg meg nem erősödsz.
Megerősödni szerintem csak úgy lehet ha magasabbról tekintesz magadra és a dolgaidra.
Fő technikának a meditációt ajánlom.
Idősebb koromban meditációban vissza mentem a kellemetlen helyzetekhez gondolatban, és ott a jelenlegi szerető, erős énemmel gondolatban gyógyítottam a régi személyiségemet és azokat is akik még részt vettek a szituációban.
Segített! :)
Most elindulhatsz először a pszihologus, vagy autogén tréning irányába ha nem hiszel még az Égi tudományokban.
Szép Napot! :)
T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!