Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj, hogy kövéren jobban tetszem magamnak és nem szeretnék lefogyni?
Két év alatt közel 20 kilót híztam (előtte nagyon vékony voltam, most elég duci). Az elején zavart, de most már kibékültem magammal és nem nagyon szeretnék lefogyni. Baj ez szerintetek?
18/L
Nagyon fontos, hogy Te elfogadod magad úgy, ahogy vagy!😊
A probléma a túlsúllyal szerintem elsősorban nem az, hogy esztétikailag hogyan hat, hiszen mindenkinek más az ízlése, hanem az, hogy sajnos nagyon sok betegség előidézője tud lenni, amire valószínűleg nincs szükséged.
Bajnak természetesen nem baj tehát, hogy így szereted magad (ez becsülendő, sokaknak nem megy), de számolnod kell a következményekkel, akármekkora is az esély rájuk.😊
Számomra ez már sok lenne, de biztos van olyan férfi, akinek ez tetszik.
Egészséges legyél, ez a lényeg.
En lanykent aztmondom mindenki ugx szep ahogy van
En 20 evesen 160 cm 73 kg vagyok. Es imad a parom ☺️ ennyi nem massal kell foglalkozni hogy ki mit gondol.. Magadnak kell megfelelni
Szia!
Szerintem egyáltalán nem gáz, amióta az eszemet tudom a teltebb lányok jönnek be😊
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!