Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, baj, hogy kövéren...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, baj, hogy kövéren jobban tetszem magamnak és nem szeretnék lefogyni?

Figyelt kérdés

Két év alatt közel 20 kilót híztam (előtte nagyon vékony voltam, most elég duci). Az elején zavart, de most már kibékültem magammal és nem nagyon szeretnék lefogyni. Baj ez szerintetek?

18/L

2020. márc. 2. 17:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Már bocs de én 159 centin es 52 kilósan látom magamon hogy husis vagyok. Akkor te? egyébként nem vagy kövér, attól is függ hogy oszlik el rajtad
2020. márc. 2. 18:52
 12/18 anonim válasza:
89%

Nagyon fontos, hogy Te elfogadod magad úgy, ahogy vagy!😊

A probléma a túlsúllyal szerintem elsősorban nem az, hogy esztétikailag hogyan hat, hiszen mindenkinek más az ízlése, hanem az, hogy sajnos nagyon sok betegség előidézője tud lenni, amire valószínűleg nincs szükséged.

Bajnak természetesen nem baj tehát, hogy így szereted magad (ez becsülendő, sokaknak nem megy), de számolnod kell a következményekkel, akármekkora is az esély rájuk.😊

2020. márc. 2. 19:15
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Számomra ez már sok lenne, de biztos van olyan férfi, akinek ez tetszik.

Egészséges legyél, ez a lényeg.

2020. márc. 2. 19:46
 14/18 anonim válasza:
100%

En lanykent aztmondom mindenki ugx szep ahogy van

En 20 evesen 160 cm 73 kg vagyok. Es imad a parom ☺️ ennyi nem massal kell foglalkozni hogy ki mit gondol.. Magadnak kell megfelelni

2020. márc. 3. 11:37
 15/18 anonim válasza:
83%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem gáz, amióta az eszemet tudom a teltebb lányok jönnek be😊

20/F

2020. márc. 3. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzed magad, akkor maradj így. Azt, hogy mennyire volt jó/lett jó az alakod, csak képről lehetne megmondani.
2020. márc. 4. 01:03
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem baj, sőt ez a jó hozzáállás, nekem amúgy is a ducik jönnek be :) 18f
2020. márc. 4. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem probléma. Amúgy is szeretem az ilyen lányokat
2020. ápr. 5. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!