Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj, hogy kövéren jobban tetszem magamnak és nem szeretnék lefogyni?
Két év alatt közel 20 kilót híztam (előtte nagyon vékony voltam, most elég duci). Az elején zavart, de most már kibékültem magammal és nem nagyon szeretnék lefogyni. Baj ez szerintetek?
18/L
Nekem aztan nem baj,engem nem zavar💁♂️
De ha meg nem kellesz annak akit ki éztél magadnak,akkor minket fogsz szidni hogy minden pasi egy szr szemét szr alak mert elítéljük a duci lányokat....ba ez már zavar...mert sajnos egyre többször látom ezt. Ha viszont nem vagy ilyen,akkor felőlem aztán lehetsz 250 kg is ha neked ugy tetszik,engem nem zavar.
158 cm, 69 kiló.
Arra nagyon figyelek, hogy ne érjem el a 70 kilót, azt lélektani határnak érzem. 66-69 között szoktam lenni.
Az még nem vészes,attól függ hogyan oszlik el.
De mint mondtam engem egyáltalan nem zavarna az dem ha kifejezetten dagadt lennél,csak...most nem írom le mégegyszer,vissza tudod olvasni😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!