Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most honnan szerezek magamnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most honnan szerezek magamnak csajt?

Figyelt kérdés

Nem azzal van a baj, hogy nem tudok csajt felszedni hanem azzal, hogy nem tudok hol felszedni. Mármint tudnék de ott nem akarok. Edzésen nem szeretnek mert az ott kb egy család ahol mindenki ismer és kedvel mindenkit és ha nem müködne nem akarok hülyen rá nézni minden nap. Osztálytársal nem akarok és az évfolyam társaim olyan böszme rondák (mármint a lelkük), hogy inkább meg sem próbalom őket felszedni. Eddig 2 csajom volt de azt mind taborban szereztem. Szerintettek honnan tudnék felszedni valakit?

Nem leszólítással, hogy oda megyek egy bulin a csajhoz és leszólítom. Azt nem szeretem!

2017. aug. 15. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Annyira lekezelő ez a kérdés...

,,Honnan szerezzek magamnak csajt?"

Esetleg barátnőt...

,,Eddig 2 csajom volt de azt mind taborban szereztem. "

,,Azt"...és akkor csodálkozol, hogy nincs kapcsolatod...rendben, lehet, hogy belekötök ilyen kis dolgokba, de kérlek...

És nem vagyunk tárgyak, amiket meg lehet szerezni.

A lányokat nem megszerezni, hanem meghódítani kell!

Egyébként, hány éves vagy?

Így jobban meg lehetne mondani, hogy mik azok a helyek, ahol veled egyidősökkel találkozhatsz.

Esetleg valami érdeklődési kört is mondhatsz.

Javasolhatom én neked, hogy menj a templomba, mert ott Julika nagyon jól néz ki, ha téged ez hidegen hagy.

(Bocsi a fentebbi kiakadásomért, de azért vannak határok...:))

2017. aug. 15. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező!

K**va undorító vagy. Hozzád egy üres fejű, bűnronda és büdös szuka való, aki a füled mögé ragasztja a lepedékes rágóját. 15/L

2017. aug. 15. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Lol, fiúként egyetértek az előző 2 lánnyal. :D
2017. aug. 15. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Ideje lenne akcióba lendülnöm nekem is. Ennél jobbat tudok lányok....valaki ? :)

De komolyan

2017. aug. 15. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4, én #2 vagyok. Produkálj nekem valamit üzenetben. Ha tapló vagy, téged is küldelek a pokolba.
2017. aug. 15. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

De undorító, lekezelő bolond vagy.

Ne legyen barátnőd. Addig ne, amíg megszerezhető tárgynak gondolod őket. Mert ez szánalmas. Mint te.

16/L

2017. aug. 15. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
#4 Írj privit:D
2017. aug. 15. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező tényleg undorító a stílusod! Ne csodálkozz, hogy nincs barátnőd.
2017. aug. 15. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell stílust váltanod, ezek a lányok az ilyet érdemlik :D
2017. aug. 16. 07:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hozzáállással sehonnan.

Barátnőd volt, nem csajod. Szerezni? Mik ők, pokémonok?

A böszme ronda lelkű lányok pedig illenek hozzád. :)

2017. aug. 16. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!