Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék magamnak találni valakit?
Az a helyzet hogy változtattam magamon.
Hosszú ideje óta próbálok keresni valakit magamnak de nem találtam eddig senkit.Vártam türelmesen és próbáltam ismerkedni is.
Itt gyk-n is próbáltam de nem jártam sikerrel és nem hinném hogy itt találnék olyat mivel kevés normális ember található itt, aztán próbáltam facebook-on, próbáltam anotalkon.A társkereső oldalakatpedig kizártam mivel egy 15 éves lánynak nem kell egy társkereső oldal.Viszont én már hosszú hónapok óta próbálkozom és nem sikerült eddig egy kapcsolat sem.
Már nagyon szeretethiányos vagyok és hiányzik az hogy oda tudjak valakihez bújni akit szerethetek, bár kapcsolatot ilyen gyorsan nem hiszem hogy feltudnék építeni ha hosszú távra tervezem...
Szóval szeretnék tanácsot kérni hogy hol tudnék barátot szerezni magamnak aki nem tömeg fiú.
Az utcán meg nem merek senkit sem leszólítani...
Írhatsz ha gondolod, hasonló helyzetben vagyok én is csak fordítva. Szívesen megismernélek. :)
17F
Járj el rendezvényekre, különböző helyekre, hátha. Itt gyk-n is beszélgethetsz emberekkel, bár ez az oldal nem pont jó erre. De ilyen idősen még bőven ráérünk, szóval ne sürgesd a dolgot el. :D
16/F
Sajnos nem...
Pedig egy csomó koncerte szeretrem volna menni...
Ma is volt egy Tápiószecsőn és a szüleim lebeszéltek róla...
Már nagyon szeretném magam kitombolni...
De a barátaim nem érnek rá, a szüleim meg nem szeretik a rock koncertet, egyedül meg nyílván nem mehetek el...
Egyik idős hozzám, a másik talált barátnőt...
Facebook-on pedig hol az egyiknek volt barátnője, hol a másiknak tetszett valaki, szóval nem jutottam előrébb...
Pedig nem egymás után vagy közben keztem el ismerkedni, hanem hagytam szünetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!