Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék magamnak találni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék magamnak találni valakit?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy változtattam magamon.

Hosszú ideje óta próbálok keresni valakit magamnak de nem találtam eddig senkit.Vártam türelmesen és próbáltam ismerkedni is.

Itt gyk-n is próbáltam de nem jártam sikerrel és nem hinném hogy itt találnék olyat mivel kevés normális ember található itt, aztán próbáltam facebook-on, próbáltam anotalkon.A társkereső oldalakatpedig kizártam mivel egy 15 éves lánynak nem kell egy társkereső oldal.Viszont én már hosszú hónapok óta próbálkozom és nem sikerült eddig egy kapcsolat sem.

Már nagyon szeretethiányos vagyok és hiányzik az hogy oda tudjak valakihez bújni akit szerethetek, bár kapcsolatot ilyen gyorsan nem hiszem hogy feltudnék építeni ha hosszú távra tervezem...

Szóval szeretnék tanácsot kérni hogy hol tudnék barátot szerezni magamnak aki nem tömeg fiú.

Az utcán meg nem merek senkit sem leszólítani...

2017. aug. 5. 22:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért nyilván látszik, hogy személyesen emberekkel félénk vagy. Na ezt a félénkségedet meg kell próbálni kinőnöd, és bátorítani kell magad. Többet kellene beszélgetned emberekkel. Bátraké a szerencse - szokták mondani. :)

De ha valakivel beszélnél erről bővebben (mert félős vagy, kicsit egyedül érzed magad, hogyan tovább stb.), vagy bátorítás kell, írhatsz.

2017. aug. 5. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!